Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčesat bígla

Od: mnbl* odpovědí: 6 změna:

ahoj,budeme mít na prázdninách psa bígla.Docela hodně z něj padají chlupy.Poradíte mi prosím čím ho vykartáčovat nebo vyčesat?Nebo jak z něj jinak dostat chlupy aby doma tak moc nelínal? DíkyM.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ze zkušenosti se synovým beaglem můžete česat jak chcete, ale bude pouštět chlupy stále:))

martinxx1

nam biglnepelicha skuzte jiny sampon

mnbl*
hodnocení

díky,ale jde mi o to,vyčesat ho,než si ho vezmeme domů

marenka*

Já na psy používám Furminátor. Bere fakt výborně a to jsem tomu rok odolávala, brala jsem to jako reklamou namasírovanou hloupost. Můžu doporučit. Ale pozor, ne někde z aukra, kde prodávají falešné levné šunty, můžete tím psovi šeredně poškrábat kůži. Jen ze solidního zverimexu, nebo ověřeného eshopu.

monika12345*

Dobrý den,

prosím chtěla jsem se zeptat s jakým šamponem máte dobrou zkušenost? Děkuji Vám moc za odpověď. Monika

hodnocení

0x

Před nedávnem jsem to tady psala. Je třeba vzít plátek z pilky na železo. Kousek zamotat do novin, aby se na dlaních neudělaly puchýře. Psa vzít ven a plátkem, těmyi zuby hladit po i proti srsti. Netlačit příliš. *jasne* Vytáhají se všechny chlupy, které by za chvíli vypadaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]