Nejste přihlášen/a.
NEVÍM SI RADY UŽ PODRUHÉ DOSTAL NÁŠ PES ZÁNĚT STŘEV,MÁM PODEZŘENÍ,ŽE BUD KOSTI( DÁVAM JEN KUŘECÍ) NEBO SUCHÉ KRMIVO ZA TO MŮŽE TENTOKRÁTE TO BYLO OPRAVDU HORŠÍ PROSÍM PORADTE VHODNOU STRAVU NEBO MÁTE NĚKDO TAKY TAKOVÉ ZKUŠENOSTI S TOUTO DIAGNOZOU,DK
Víte, já Vám něco povím. Narodila jsem se na vesnici, a vždycky jsme měli psa a kočky. Jedli zbytky z našeho stolu, o granulích a konzervách, neměli ani páru a dožívali se ta zvířátka úctyhodnodného věku, a to v pohodě. Kdybych tenkrát řekla svému dědovi, že půjdu s kočkou k doktorovi, dal by mi pár facek. Nemyslete si, i já dávám konzervy kočkám, ale míchám jim to s mlékem ze statku a chlebem. Už jsem v jiné rubrice popisovala, že by mi nestačily finance uživit všechny, které sem chodí na stravu, kupovaným jídlem. Ale to je o něčem jiném. Já si ale opravdu myslím, že ty problémy a nemoci vznikají granulovanou, a konzervovanou stravou. Bůhví, co do toho ve skutečnosti dávají. A pak je v tom určitě spousta chemie. Ale Vy máte asi pejska nějakého ušlechtilého a tak se asi hodně bojíte. Nechci Vám špatně poradit, ale jestli jíte doma třeba omáčky a knedlíky a maso, zkuste mu dát taky trochu. Ty kosti bych mu asi nedávala, pokud to není nějaký obyčejný oříšek vesnický. Moje kamarádka kupuje kuřecí směs na polévku, pak má ona polévku a to maso z kostí obírá, a zamíchá do uvařené rýže bez soli, nebo do těstovin a to má zase pejsek. To mu určitě neublíží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.