Nejste přihlášen/a.
Mám jezevčici a je vysazená na červnou papriku a rajčata . Rád bych věděl jestli to pejskum neškodí
Když nesní celé rajče najednou, nebo celou papriku, proč ne. Já mám mopsíky, to je tak stejně velký pes jako ten váš. Když krájím jablíčko, dají si taky. Když vařím, dostanou kousek vajíčka, kousek sýra, přitom jsou na granulích. Dám si ředkvičky, oni si dají se mnou. Dokonce milují pálivé ředkvičky a po syrovém zelí se můžou utlouct. Ale vždycky dostanou kousek na chuť. Kdybych ten kousek měla nějak upřesnit, tak třeba rajčete i jablíčka max. 1/4. Nikdy jim nebylo špatně.
Já na to přišel čistě náhodou na zahrádce jsem měl nakrájené rajče s paprikou na lavičce a jdu si pro něj a ejhle část je fuč . Po čase jsem jí kousek podal a ono jí náramě šmakovalo ale když dávám tak jen pár kouskú . Viděl to kamarád a varoval mě že to není dobře tak proto ten dotaz tady na poradte.cz . Jinak díky
Znala jsem: boxera, který kradl cibuli (pohled neuvěřitelný, protože mu teklo z očí i nosu), jozefčíka, který kradl na zahradě okurky, kníračku, která kradla ze sklepa brambory, knírače, který si sám řekl na zahradě o mrkev, kedlubek, jahodu. Moji psi milovali kyselé zelí. Dorotce zrovna teď chutnají meruňky, v zimě to byly mandarinky. :D Jo, někdo má rád holky, jiný vdolky.
doplněno 04.07.11 11:12:Žádný z těchto psů neměl průjem. Hovínka jsou přímo výstavní. :D
urcite to nevadi procisti se streva jelikoz je to vlaknina ale musite pocitat s tim ze bude ssi urcite prujem ja davam jedine granule ale moje fenka miluje jahody tresne okurku a to zaludek nezna tudis tekuta stolice ale ma vlakninu moc nenabira a je spokojena veterinar nema namitek hezky vecer
Rajčata nedávat, papriku ano.
doplněno 01.07.11 18:30:Rajčata obsahují solanin, ale hlavně proč krmit psa rajčaty, které mu tak akorát upraví stolici do nežádoucí konzistence a při tom mu nic nedají...
Mame pejska labradora,krmime granulama ale krom feferony sni všechny druhy zeleniny a ovoce, dokonce jahody, zahradni borůvky a jabka si otrháva sam, to ho musime hlídat aby to nepřehnal.Nikdy mu nic nebylo.Ale ted jsem četla že pes nesmi hroznove vino,taky ho dostaval par kuliček.Když mu date jen kousek toho na co ma chut tak se mu nic nestane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.