Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka je v zimě v útlumu

Od: lucka321* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, moje kočka se v posledních dnech začala chovat divně. Možná je to jen její reakce na zimu, ale mám z toho strach. Celý den jenom podřimuje a spí... Leží klidně na mě, ale kdybych se jí nějak dotkla. Tak asi dostane strach, že bych jí mohla dát ven. Dříve spal ve své boudě venku a teď 2 dny spal v domě. Zdá se mi, že ani moc nechodí na záchod, málo pije a jí. Nechtěl ani konzervu a salám! Normálně jí hodně. Zuby, oči, uši a výkaly má dobré. Pořád spí a když musí chodit, tak chodí tak malátně jako kdyby se mu točila hlava... Prosím Vás poradíte mi? Co by s ním mohlo být a co mám dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer. Lucko, pokud je kočka malátná, neustále unavená a trpí nechutenstvím, je to na návštěvu lékaře. Pokud i málo pije, je možné, že je dehydrovaná. Pokud se vám zdá zesláblá, určitě s ní zajděte za vetem. ten už Vám bude umět říct, co kočcce chybí, nebo co jí trápí. Neodkládajte to, ať se něco nezanedbá.

doplněno 09.12.12 20:18:

opr. - kočce.

d9968004*
hodnocení

0x

Ježišimarja, možná právě to mněla moje kočka (a možná ne) prostě radši běž co nejrychleji k veterináři a kdyby začala zvracet tak 2x tak rychleji. Možná to nic není ale mněla to moje kočka a prej je to nějaká nebezpečná nemoc a prej sme dorazily tak tak a hned sme ju nechali očkovat

Trošičku jste něco popletla. Kočku, která není vpořádku, je nemocná, žádný vet nenaočkuje. *hej*Tazatelka by měla odchytit trošku moči, nalít do skleničky a zajít na veterinu. Kočka může být opravdu nemocná. Může to být spousta věcí, které ji trápí nebo bolí.

lucka321*
hodnocení

Všem děkujeme.. Jeli jsme hned k veterináři a zjistil, že je podchlazený. Takže teď už skoro týden zahříváme

Ať se brzy uzdraví ;) a ať se líbí Ježíškovi.:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]