Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosím poradte

Od: kokor odpovědí: 9 změna:
Potrebovala bych poradit ohledně koupání králíků*stop*Přečetla jsem toho o králících hodně nekde píše že se to může někde zase že ne*bzum*.Co je pravda*nevi*Je koupání u králíků nutné*nevi*Nenastydne*nevi*A jaký šampon je pro králíky vhodný*nevi* předem děkuji za rady*frajer**srdce**smich*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rosalindaaa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
králici se nesmí koupat,vzdyt to nejsou zadny kocky nebo psi... a proc je chces vubec koupat? to jsou od neceho spinavy?
kokor
*srdce*Jednak jí chci dostat ze srsti vypadané chlupy ktere mi nejdou ani hřebínkem.(jsem alergická a když si můj králík lehne na mou postel jsou tam po něm chlupy)A taky je bílá takže se rychle zašpiní .A taky trochu proto že má mamka ji nenávidí protože říká že její kožíšek páchne i když já si to nemyslím.*srdce*díky za odpověd*stop**srdce*:)
al bunda*

Tvůj problém je jinde, ne v koupání králíka. Nejspíš je to v tom, že sis ho pořídila proti maminčině vůli a navíc jsi alergická na chlupy. Nepotěším Tě. Králík čas od času líná a to postupně, takže jediná věc, která by v tomto případě nejspíše pomohla je strojek na stříhání vlasů - ovšem králička pak bude vypadat dost divně. Kde ji vodíš, že se Ti špiní?

Když mi dáš maximum informací, možná najdeme společně nějaké řešení.:)

rosalindaaa*
to je docela spatny ze jsi na srst alergicka... s tim si moc nezahravej,protoze by se ti to mohlo pak o hodne zhorsit a mohla bys mit pak i astma...
kokor
Ale ja zviřata prostě miluju.Nemuzu se jich vzdat.*bzum**stop*
rosalindaaa*
vzdyt se jich nemusis vzdavat,chce to jen vybrat ty zvirata ktery jsou pro alergiky urceny,napr. bišonek,yorkšírský teriér,holá kočka apod.

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Proboha co je to za nápad koupat králíky*nevi**nevi**nevi**nevi**nevi*

Jestli ho chceš udržet v čistotě, pravidelně mu čisti kotec a dávej čistou a suchou podestýlku. Nejlepší je sláma. Hodně zdaru.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Astma mám sedm let a všech zvířátek jsem se musel vzdát. Není to nic příjemného, tak mám alespoň v bazénku rybičky. Jestli máš alergii tak radím, daruj svého králíka příteli nebo přítelkyni a choď za ním jen občas to astma je hrozný, fakt*stop*

domča
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nikdy nekoupej králíčka. Jestli mu chceš odstranit nečistoty ze srsti, kup si kartáč a vykartáčuj ho. Můj králíček má moc rád kartáčování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]