Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit nebo spíš pomoc. Mám křečka (rok a 10měsíců)
Shruba před měsícem jsem si jí vzala z klece a najednou měla zalepené očičko (kysancem), od té doby to má zalepené pokaždé když si jí vezmu =/ Když si jí beru tak jí to namočím trochou vody a protřu ale jinak nevím cos tím.
Mám jít ke zvělorékaři?
Prosím pomocte mi =/
Mno, asi to hnisá no.. Dneksa sjme jí to oko protřela a jakoby to z tama vyteklo. =/ nechci o ní přijít.
Jinak děkuji za odpověd.
ne, jiné znaky sáří nemá :
srst normální, čumáčke normální, pije, jí, spí je jinak v pořádku.
Zítra půjdu k veterináři je tam od 8 do11 . Nehci s ní jít přes všední den třeba o škole to je moc teplo =/
Ne, jeden den to nemá má to už tak 2týdny, ale nikdy to neměl tak hrozné jako dneska. On nemá pyliny má kukuřičné vrtule jendou už jsem u veterináře byla a říkal ať jí místo pylin dávám kukuř.vrtulky. Tak jsem jí to dala. A jak vám mohl utýct křeček do jiné klece?
Aha :D TO je Ale.. :D Mno nic. ukončím konverzaci. NAshle a děkuji. Zítra půjdu k veterináři.
doplněno 26.06.11 18:19:Tak jsem s ní deska vyla u veterináře, koukl se na to, dal mi mastičku 2x až 3x denně mazat a když jsem se to do 6.10 dnů nezpravý tak mám přijít znovu. za tu mastičku 245 korun.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.