Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalepené oko křečka - je nemocný?

Od: krecek* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit nebo spíš pomoc. Mám křečka (rok a 10měsíců)

Shruba před měsícem jsem si jí vzala z klece a najednou měla zalepené očičko (kysancem), od té doby to má zalepené pokaždé když si jí vezmu =/ Když si jí beru tak jí to namočím trochou vody a protřu ale jinak nevím cos tím.

Mám jít ke zvělorékaři?

Prosím pomocte mi =/

Zalepené oko křečka - je nemocný?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Pokuď je tam hnis tak ano.Má typický znak zánětu.Je už i starý,teď se nemoci sesypou.Zkoušeli jste je potírat borovou vodou?No spíš lékař doporučí jiné kapky.
chloupka*
hodnocení

Mno, asi to hnisá no.. Dneksa sjme jí to oko protřela a jakoby to z tama vyteklo. =/ nechci o ní přijít.

Jinak děkuji za odpověd.

krkovicka*
V tom případě k veterinářovi.Otázka 5min v ordinaci a nějaké te stokoruny.Bohužel smiřte se stím že život se smrtí ukončit musí.Vaše křečice má ještě čas,pokuď jiné náznaky staří nemá.
chloupka*
hodnocení

ne, jiné znaky sáří nemá :

srst normální, čumáčke normální, pije, jí, spí je jinak v pořádku.

Zítra půjdu k veterináři je tam od 8 do11 . Nehci s ní jít přes všední den třeba o škole to je moc teplo =/

krkovicka*
Dobře děláte.Nemá to první den že ne?Pokuď to trvá víc dní jde o zanět.Dostala se jí tam nejspíš kus piliny nebo průvan.Může ho mít i zarudlý.Měla jsem zlatýho 2-holku a kluka.Jednou kluk zdrhl a přelezl si k samici ta ho nejspíš rafla tak,že měl natržené oko.Měl tam krvavý strup.Nic jsem stím nedělala.Zahojilo se mu to a Bugs(tak se jmenoval)žil ješte hodně dlouho-4roky se dožil.
chloupka*
hodnocení

Ne, jeden den to nemá má to už tak 2týdny, ale nikdy to neměl tak hrozné jako dneska. On nemá pyliny má kukuřičné vrtule jendou už jsem u veterináře byla a říkal ať jí místo pylin dávám kukuř.vrtulky. Tak jsem jí to dala. A jak vám mohl utýct křeček do jiné klece?

krkovicka*
Měli akvárka vedle sebe,vyšplhal po napaječce,nadzvedl dekl nad ní a už šel za slečnou ;)
chloupka*
hodnocení

Aha :D TO je Ale.. :D Mno nic. ukončím konverzaci. NAshle a děkuji. Zítra půjdu k veterináři.

doplněno 26.06.11 18:19:

Tak jsem s ní deska vyla u veterináře, koukl se na to, dal mi mastičku 2x až 3x denně mazat a když jsem se to do 6.10 dnů nezpravý tak mám přijít znovu. za tu mastičku 245 korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]