Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám obézní korelu?

Od: appleiweb* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den lidi. Mám uz dva roky korelu a živim ho slunecnicovyma seminkama a občas nejaký pamlsek jako kousek sušenky a tak podobne. Na internetu jsem četl ze korela ma váhu 70 až 90 g ale já jsem ho vážil včera a ma 150g. Není na první pohled tlustej ani linej ale jen se ni zda divná ta váha. 70 až 90 mají snad praci létající v přírodě ne?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Pokud má korela dost pohybu, nedělá jí problém létání či netrpí žádnými problémy, nechala bych to tak. Rozhodně jí ale nedávejte "pamlsek" sušenky! Pro zvířata není určeno lidské jídlo. Raději to nahraďte ovocem, zeleninou, kouskem zeleného (salát, pampeliškové listy). Krmte nejen slunečnicí, ale směsí s prosem, lesknicí, vitamíny atd...

martinaa*
hodnocení

0x

Korela ma vahu trochu nad limitem, ale jak jiz bylo psano, pokud ma dostatek pohybuji, tak ji to tolik nevadi. Vadi to v pripade, ze by ji mirna obezita mohla ohrozit na zdravi a vyrazne ji zkratit zivot.

Slunecnice obsahuje olej, je sama o sobe hodne vyzivna. Kdyz k tomu pridas jeste pamlsek, je to, jako kdybys cely den jedl hambac s hranolkama a vecer si dal cokoladu. Jak bys za chvili dopadl, vis. Neni to v zadnem pripade vhodna strava, cim ji mas krmit, psala vyse cocinka:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]