Nejste přihlášen/a.
Kde se dají levně na internetu koupit pelíšky (kvalitní) pro kočky?
Podle mě a podle toho co pozoruji, jsou pelíšky pro kočky jen bytovou dekorací. Naší kořičáci spávají buď na škrábadle nebo kdekoliv po bytě. V umývadle, na gauči, na židli, na okně, pod gaučem, na klávesnici, v košíku s pletením. Všude kam plivneš, tam může spát kočičák. Ale přesto, je skvělý pelíšk na pověšní na úsztřední topení. Ten milují všichni.
To vůbec neva. U Vietnamců také mají, klidně jich kup více, protože jednou za čas je budete muse strčit do pračky.
Ale já nemám ráda takové ty pelíšky, které se prodávají u Vietnamců. Jsou takové divné Já bych raději volila ty kvalitnější
Avšak někdy se ten vietnamský pelech k něčemu přidá, že? :D
ani, poklikej a koukni se na škrábadla. Takhle se i říká různým konstrukcím, kde kočky prolézají, mají tam pelíšky, místečka jako rozhlednu a dole místo se sisalem (provaz) na škrábání. Kočky tohle milují, mají rozhled a zábavu a místo pro klidný spánek. Škrábadla jsou v různých velikostech, tvarech, materiálech, cenách.
zoo-hobby.cz/... Tak ne jen škrábadla, ale odpočívadla, průlezky pro kočky
My budeme vyrábět škrábadlo domácí, a bude až po strop, ale asi až po novém roce. Mě se zdají v těch zverimexech nějaké předražené, vlastně v těch našich zverimexech.
Zdravím pokud budete chtít poradit, nebo pomoc vybrat nějaký pelíšek pro kočku, určitě se na nás obraťte rádi Vám pomůžeme. Klidně i na našem facebooku. Přeji hezký den Marek Zeman www.mavez.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.