Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pelíšek pro kočku

Od: ani123* odpovědí: 14 změna:

Kde se dají levně na internetu koupit pelíšky (kvalitní) pro kočky? *hi*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
09.12.12 16:36
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Podle mě a podle toho co pozoruji, jsou pelíšky pro kočky jen bytovou dekorací. Naší kořičáci spávají buď na škrábadle nebo kdekoliv po bytě. V umývadle, na gauči, na židli, na okně, pod gaučem, na klávesnici, v košíku s pletením. Všude kam plivneš, tam může spát kočičák. Ale přesto, je skvělý pelíšk na pověšní na úsztřední topení. Ten milují všichni.

Pelíšek pro kočku

Pelíšek na pověšení na topení

Pelíšek pro kočku #2
ani123*
hodnocení

Moje kočka v pelíšku spí, ale má takovej nekvalitní, který stál 50,.Kč:D

To vůbec neva. U Vietnamců také mají, klidně jich kup více, protože jednou za čas je budete muse strčit do pračky. ;)

ani123*
hodnocení

Ale já nemám ráda takové ty pelíšky, které se prodávají u Vietnamců. Jsou takové divné *bzum* Já bych raději volila ty kvalitnější *smich* Avšak někdy se ten vietnamský pelech k něčemu přidá, že? :D

ani, poklikej a koukni se na škrábadla. Takhle se i říká různým konstrukcím, kde kočky prolézají, mají tam pelíšky, místečka jako rozhlednu a dole místo se sisalem (provaz) na škrábání. Kočky tohle milují, mají rozhled a zábavu a místo pro klidný spánek. Škrábadla jsou v různých velikostech, tvarech, materiálech, cenách. :)

doplněno 10.12.12 07:55:

zoo-hobby.cz/... Tak ne jen škrábadla, ale odpočívadla, průlezky pro kočky

ani123*
hodnocení

My budeme vyrábět škrábadlo domácí, a bude až po strop, ale asi až po novém roce. Mě se zdají v těch zverimexech nějaké předražené, vlastně v těch našich zverimexech.*frajer*

borax*

Takový by se hodil? mavez.cz/...

ani123*
hodnocení

Mě se líbí více z kvalitnější látky :)

borax*

No jasně, ale rozhodně nebudou levné mavez.cz/...

wwwmavezcz

Zdravím pokud budete chtít poradit, nebo pomoc vybrat nějaký pelíšek pro kočku, určitě se na nás obraťte rádi Vám pomůžeme. Klidně i na našem facebooku. Přeji hezký den Marek Zeman www.mavez.cz

To video na odkazu je úžasné :D

wwwmavezcz

Na výběr máme z více druhů pelíšku, ale nejsme schopni to vše najednou na e-shop vložit :)

S pozdravem

Marek Zeman

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]