Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit vosího hnízda

Od: kubinec® odpovědí: 9 změna:

prosím vás o radu, jak se zbavit vosího hnízda

na balkóně pod stolem jsem objevil vosí hnízdo, jak ho mám zlikvidovat

děkuji za rady *modla*

Jak se zbavit vosího hnízda

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Biolit - a je klid :) Nejlépe ráno, když je zima a vosy jsou zalezlý, nastříkat dírou do hnízda, dokud vosy nepadají ven. Pak doporučuji strategický ústup. Pak ještě raději zopakovat.

hodnocení

díky a co tak nečím vykouřit? nějakým sajrajtem?existuje něco na hmyz?

Určitě jo, ale vykuřování mě přijde jako méně účinné, než jim tam našplíchat sprej. S tím se také lépe manipuluje.

ondranoel*
hodnocení

0x

Možná by se dal použít Raid spray. Použil jsem na akutní vyrojení mravenců na prahu vchodových dveří do bytu. Likvidovalo je to takovou rychlostí že jsem se až divil.

hodnocení

0x

Já hnízdou na podobném místě pristřříkal WD40 s hadičkou a za 3 dny to i samo odpadlo totalně mtrvé..

hodnocení

anebo KONKOREM co?*smich*

raadek*
Stačí ráno, když je zima, nasadit igelitku a hnízdo uříznout. Osobně bych je odnesl do lesa, ale co s nimi uděláte, záleží jen na vás. R.
hodnocení

dnes bylo 10°C, takže vy to možná šlo, zíztra má být taky taková "kosa", hlavně aby se VOSY neprobudily*modla*

nikl*

Lepsi je tam nastriat vecer tesne pred setmenim. Vosy uz jsou vsechny v "pelechu" ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak se zbavit vos

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]