Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andulka

Od: rasty* odpovědí: 9 změna:
Prosím,poraďte mi jak a kde mám andulce přistřihnou křídla?Kdyžtak pošleto foto.Diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek11*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Roztahni jí křídlo a a pak nuskama ustrihni konecky krídel ale bacha jenom peri jestly mu ustřihnes křídla tak se bude muset naucit asi dobře běhat!

honzek11*

A nebo mysto nužek použij motorovou pilu .*smich*

honzek11*

Ne sory to mi ujelo fakt sory!*smich*

rasty*
hodnocení

Jo diky.
A k te pile-sranda musi byt
honzek11*
no jsnacka vono se to samo o sobe se to blbe vysvetluje:)

stanislav*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,já měl několik andulek a nikdy jsem nemusel přistřihovat křídla.Pokud vím,tak se andulce stříhají drábky a zabrušuje zobák - pokud si do nezabrousí sama.
lulyi*
suhlasim zo stanislavom.ja som mala korely a taktiez som sa venovala strihaniu pazurikou a bruseniu zobaka.viem ze kridla sa strihaju iba kackam aby nepreletovali do suseda.a potom na pekac.maj sa

alik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
já bych andulce nestříhal křídla oni nám přece taky nestříhají nohy

mitfaro
hodnocení

0x
vole řezat křídla motorovkou ty jsi uplně blbej*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]