Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umí někdo udělat inhalátor pro kočku?

Od: sisa® odpovědí: 4 změna:

*slunce*Dobrý den,potřebuji pro svou kočičku inhalátor.Má astma,mohla by užívat tablety,ale ty mají vedlejší účinky /jako každé léky /.Inhalátor se dá koupit za cca 2000 - 2500 kč. Veterinářka mi řekla,,že už ho šikovný majitel kočičky vyrobil z pet lahve atd. Proto píšu sem,.protože vím že tyto stránky čtou šikovní muži - kutilové,ale i ženy.Potřebovala bych nákres s popisem,mám šikovného syna,který by ho udělal.Nebo kdyby ho měl někdo doma a už ho nepotřebuje.Děkuji a přeji Všem hezký den sisa

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Mela jsem stejny problem, astma u kocky a inhalovani kortikoidu, ktere ma malo vedlejsich ucinku, nebo podavani v tabletach. No nakonec moc nezabirala ani jedna variant, ale to je vedlejsi. Inhalator jsem vyrobila z plastove lahvicky tusim od Actimelu nebo neceho podobneho, tak aby lahvicka nebyla prilis siroka a sla nasadit kocce na cumak, ale nezakryvala oci. Ustrihla jsem dno, hrdlo jsem nahrala, tak, aby slo nasadit a vytvarovat na inhalator a jeste jsem to upevnila naplasti. Kocka si na to zvykla, zadny problem.

Jinak inhalator se jmenuje Aerokat, zkuste se podivat na internet, vsadim se, ze pokud si ho objednate ze zahranici, bude vyrazne levnejsi, nez vami zminovana cena.

hodnocení

Velice děkuji pb.asi tak nějak by ten po domácku vyrobený inhalátor měl vypadat.Můžete mi napsat,kolik přibližně stojí náplně a jak dlouho asi vydrží?Hezký den sisa

pb®

Vet predepsal Flixotide (Fluticasoni propionas), coz je stejna obsahova latka jako pisi na zahranicnich strankach. Uz si to presne nepamatuju, stal tusim okolo 500Kc a vystacil mozna i na nekolik mesicu.

hodnocení

0x

Asi vám tímto moc nepomůžu ale. Mám doma inhalátor pro "člověka"...Problém je v tom,že každý inhalátor dělá dost rámus. Potřebujete totiž foukat stlačený vzduch přes trubičku atd. atd. A kočky se většinou hluku bojí...To jedině snad postavit nějakou "budku" ve které by kočka byla po dobu inhalace zavřená... No nevím nevím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]