Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Našla jsem doma tohoto brouka a nevím, zda je to švám a mám provést deratizaci, či nikoliv. Moc Vám děkuji
Tak už je od včerejška mrtvý. Muzu však udělat jeste další foto, ale nejde mi to fotit z blízka. Tykadla má dopředu a dokonce to mělo i tykadla zahnutá nahoře. Nožučku už jednu nemá - je videt na obrázku zvláštPrvní článek jde dozadu, pak do strany a pak zase dozadu - jako kdyby to byl sváb. Jelikož jsem šváby měla, tak mě zarazilo, že toto švábu podobné moc není. Křídla má na okraji světlá - více do šíře a hlavně zadeček to má proti šváboj opravdu malinkej. Ja se ptám, protože paní na deratizaci mi řekla, že to šváb je, ale nechci tu zase vyhodit 50 tisíc za deratizaci celého paneláku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.