Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fenka-předčasné hárání

Od: jitol® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

máte prosím někdo zkušenost s tzv.rozděleným háráním? Fenka kavalíra mi po 7-mi týdnech začala opět hárat a chce psa. Byli jsme u veterináře, neboť jsem si myslela, že má nějaký vážný problém a hárání to být nemůže. Zjistili, že nemá žádný zánět a že se to prý někdy stává, že jakoby nedohárá a po pár týdnech prodělá další fázi a měla by dohárat. Je to už ale 14dní a stále to trvá i když už nekrvácí. Nevíte jestli se to časem samo upraví? Nabízeli nám nějaké hormonální injekce, ale že taky nemusí pomoct -ty jsme odmítli-je epileptička.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jednou jsme byli ve Vrbně pod Pradědem na psím výcvikovém táboře kníračů. Vše bylo v pohodě, dokud nepřijela na návštěvu háravá psina. To teda byl nápad! *bzum* Z nějakého důvodu začaly všechny fenečky hárat. I ty, které háraly před měsícem doma. *uf* Normálně se jim zvencly hormony. Prý se to občas stává. *ee* Dělat nemůžete vůbec nic. Jen to přežít. Epileptiptičku moc unavovat nemůžete, nevyplatilo by se to. Jen snad brát ji častěji ven, na procházky. Psinečce přeji rychlé srovnání hladiny hormonů a pohodu.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]