Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s tzv.rozděleným háráním? Fenka kavalíra mi po 7-mi týdnech začala opět hárat a chce psa. Byli jsme u veterináře, neboť jsem si myslela, že má nějaký vážný problém a hárání to být nemůže. Zjistili, že nemá žádný zánět a že se to prý někdy stává, že jakoby nedohárá a po pár týdnech prodělá další fázi a měla by dohárat. Je to už ale 14dní a stále to trvá i když už nekrvácí. Nevíte jestli se to časem samo upraví? Nabízeli nám nějaké hormonální injekce, ale že taky nemusí pomoct -ty jsme odmítli-je epileptička.
Jednou jsme byli ve Vrbně pod Pradědem na psím výcvikovém táboře kníračů. Vše bylo v pohodě, dokud nepřijela na návštěvu háravá psina. To teda byl nápad! Z nějakého důvodu začaly všechny fenečky hárat. I ty, které háraly před měsícem doma.
Normálně se jim zvencly hormony. Prý se to občas stává.
Dělat nemůžete vůbec nic. Jen to přežít. Epileptiptičku moc unavovat nemůžete, nevyplatilo by se to. Jen snad brát ji častěji ven, na procházky. Psinečce přeji rychlé srovnání hladiny hormonů a pohodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.