Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové akvárium

Od: sefca* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Chci si pořídit akvárium asi cca 200l.(90x50x50) Mám představu o rybí osádce a zajímá mě jestli je možná její realizace.

Tetra černá-8ks,Neonka-8ks,Danio-8ks,Čichavec medový-3ks,Štikovec příčnopásý-2ks,Rájovec dlouhoploutvý-3ks,Ancistrus-3ks,Pestřenec červený-2ks,Beta-3ks,Panceřníček skvrnitý-4ks a Moly nebo Gupky asi tak 5ks.

V akváriu bych chtěl mít dřevo i větší kámen,úkryt pro pestřence.Mělo by být více zarostlé s plovoucími rostlinami.

Naposledy sem měl akvárium před 20ti lety.Děkuji za odpovědi a rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Tak rozhodně bych tam nedával Betty, ostatní by šlo, jen teplota vody bude pro Rájovce na hranici pokud bude teplota v akva 24-25 stupňů , která pro ostatní ryby bude ideální. Dániu by taky vyhovovala teplota kolem 22.

Možná by stálo zato popřemýšlet jestli místo rájovců nezvětit hejno Neonek a Black tetry.

borax*

Naprosto souhlasím, osobně mám raděj akvária s menším počtem druhů, zato s většími hejny. Držím palce, ať se vám dílo podaří...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]