Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour - kastrace

Od: terezaz* odpovědí: 11 změna:

Ahoj všichni, mnozí určitě máte zkušenosti s kastrací kocoura, mám takovýho grázlíka, který ochčije všechno co před ním neuteče a s velkou oblibou si značí mě, hlavně když někam fakt spěchám, takže už na něj nemám nervy. Chtěla bych vědět jaké máte zkušenosti, či poté značkovat přestane, v něterých diskuzích jsem se dočetla, že i po kastraci vesele značkujou dál, jen že nesmrděj, i to by byl úspěch, ale kdyby přestal úplně budu fakt šťastná.*smich*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

metallica*
hodnocení

0x

mám dva kastrované kocoury jeden je zlatíčko ten chodí do bedýnky akorát to musí mít stále čisté aby tam chodil ale jinak pohoda, druhý také chodí ale občas jde i jinam takže mi nakonec došla trpělivost a občas pomáhá jim do loužičky vložit jeho čumáček...

terezaz*
hodnocení

Vložit čumáček do loužičky u něj velmi nepomůže, on se v tý loužičce ochotně vyválí celej, potom si víc voní a jdu zešílet.

metallica*

*smich*a on je kastrovaný?

terezaz*
hodnocení

Ne zatím není, ale čeká ho to v blízké době, proto chci vyzvědět jaý efekt můžu očekávat.

metallica*

Kastrací nic nepokazíte...naopak se často kastrují hlavně kvůli značkování...myslím, že kastrace opravdu pomůže já mám dva a opravdu je povětšinou klid semtam třeba ten jeden udělá ale není to nic hroznýho...před pár lety jsem měl akocoura a nebyl kastrovaný a čůral furt a všude byla jsem fakt neštastná dala jsme ho ke kastraci a byl klid

remember

Náš kocour po kastraci taky přestal doma značkovat. Je zvláštní, že značkoval jen synovy věci - boty, batoh...jednou i postel*zed*

Určitě kastraci doporučuju, bude i přítulnější a mazlivější, víc se bude držet kolem domu pokud chodí ven, tedy nehrozí tolik, že ho přejede třeba auto.

hodnocení

0x

Dcera má tři kastrované kocory, kteří přicházeli postupně. A u každého se začalo zkoumat, kdy kastrovat. A vyšlo z toho to, že po dokončení vývoje močového ústrojí. Ale dříve, než se samčí chování zautomatizuje, zakotví v osobnosti zvířete. Úplně přesně nevím, jak který byl starý. Ale každý jinak. To bylo důležité. Nechat vykastrovat včas! *hej*Jinak bude dělat to, co dělal doposud. Ale kočky jsou záhadné a nikdo nikdy neví, co bude, co na ně platí! Každopádně kastrací nic nepokazíte. Není to složitý zákrok a všichni tři hoši to nesli velice dobře.*jasne* Já, za svoji osobu, bych měla stále po ruce rozprašovač s vodou!

doplněno 07.06.11 12:06:

Simon

Kocour - kastrace
metallica*

...nevím tedy zda kastrace je otázka věku...já toho našeho dala ke kastraci až teď v sedmi letech tak si myslím, že na věku zas tak nezáleží...kočka je velmi přizpůsobivá...a s tou vodou to je možná dobrý nápad ale nic se nemá přehánět*smich*například o mého kocoura by byl ještě potěšen on hrozně miluje vodu

kejki
hodnocení

0x

Tak můj kocour kastrovaný v dospělosti přestal značkovat v domě, venku občas, ale to smrdí opravdu minimálně. Zajímavá je kočka, ta je také po kastraci a značkuje venku, pokud se dostane domů tak aspoň jednu věc taky. Blbé je, že to díky nižšímu smradu člověk hůř najde, nebo si všimne pozdě. Kocourka z útulku jsem dával vykastrovat v 7 měsících, takže neznačkuje, je to zlatíčko.

elda*

Kočky přece neznačkují, ne? Není spíš nemocná?

adus*
hodnocení

0x

JÁ BYCH RADILA NEKASTROVAT ONO HO TO PŘEJDE MÁM S TÍM BLBÉ SKUŠENOSTI*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]