Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Beta bojovnice x krevetky

Od: destinee* odpovědí: 3 změna:

dobry den, je mozne aby beta bojovnice zrala malinke krevetky, meli jsem jich v akvarku asi 15 - mysleno krevet a uz mama jen 3...pravda 4 se svlékli a umřely ale zbytek?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měl jsem také bojovnice s krevetami, bojovnice mi je nežrali. Avšak krevety po dvou dnech zmizeli, pátral jsem tedy po příčině a na vině se ukázal být silný filtr, který je proudem vtáhnul dovnitř. Tolik moje zkušenosti, jen jestli není příčina stejná.

destinee*
hodnocení

tak to u nás filterm nebude, takze krevety dal zahadne mizi

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, ano je to možné, zkuste vaše akvárium víc sledovat, možná je i příčina v nedostatku krmení, přiznám se, že jsem si krevetky pořídil jednou a vůbec jsem to s nimi neuměl, jen chřadly a umíraly, moc mě mrzelo, byly to takové éterické bytůstky, skoro jako vodní víly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]