Prosim poradte, mam kralika od zari. Od zacatku v noci cloumal s mrizi, ale vzdy jen chvilku. Zkouseli jsme ho nan noc prikryvat dekou a docela to pomohlo, ale ted zacal znova a nepomaha vubec nic. Neda se u toho spat...
na tuto otázku nejde jednoduše odpovědět, nevíme jak je klec velká, zda-li pouštíte králíka ven, jak je starý, u králíků se vyskytuje i říje, řekl bych, že je to příznak říje, nebo si nějak chce vynut vaší přízeň ...
Dalsi odkazy sem se pokousela najit, ale nenasla jsem nic, t prosim poslete link... Jinak klec je 100x65cm Poustie ho jen prilezitostne, protoze hroznehloda kabely a nemame je kam ukryt. Ale kazdy den se chova, v lete jsme chodily na prochazky. Kdyz zacne lomcovat a prijdu k nemu, tak prestane, ale jakmile odejdu, zacne jete vic...Jedine co zatim abralo, kdyz jsme ho nenechali spat pres den.
Na pravé straně této stránky je červené okénko s nápisem Vyhledání dotazu. Vlož tam heslo KRÁLÍK a najdeš tam více než tři stovky reakcí. Pokud tam vložíš termín KRÁLÍČEK, najdeš ještě dalších asi 130 reakcí na toto téma.
Aha, ono to ten nápis v bílé barvě na červeném podkladu asi neumí. Ten nápis je: Vyhledání dotazu
Pokud jej chceš v minulé odpovědi vidět, přejeď jej kurzorem... Ale bude jen modrý.
majorhulihenova
To vsechno zvladam,ale tech linku je moc, a nedari se mi najit ten spravny...
ukulele*
Ahoj, opravdu odborně poradit je dost problematické, každý živý tvor se chová poměrně jinak. Co zabírá u jednoho zvířátka nemusí vycházet u jiného. Neklid může být dán například říjí, nebo přílišnou ochočeností, chce to trpělivost a exerimentovat, co třeba přidat do klece větvičku z ovocného stromu na ohlodávání, nebo bohužel přijmout to, že si váš králíček holt bude vynucovat vaší přízeň?
Mám taky "zakrslého" králíka a také lomcoval v noci a večer klecí. Dávala jsem jí totiž nažrat zrní vždycky ráno a večer jenom seno... A tak jsem zkusila změnit režim a to tak, že ráno dostane pamlsek, vyměním jí vodu, dám chleba na okusování, pustím ji proběhnout a hotovo... Večer prvně vypustím, nachystám zrní a seno a ona si do klece sama vyskočí. Od té doby žádný noční rachot. Bývalo to opravdu nepříjemné a nocí se to rozlíhalo, od té doby co jí všechny porce večer, tak si přes noc pochrupuje a spinká... Doufám, že Vám to také pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.