Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kralik a klec

Od: majorhulihenova odpovědí: 9 změna:
Prosim poradte, mam kralika od zari. Od zacatku v noci cloumal s mrizi, ale vzdy jen chvilku. Zkouseli jsme ho nan noc prikryvat dekou a docela to pomohlo, ale ted zacal znova a nepomaha vubec nic. Neda se u toho spat...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
na tuto otázku nejde jednoduše odpovědět, nevíme jak je klec velká, zda-li pouštíte králíka ven, jak je starý, u králíků se vyskytuje i říje, řekl bych, že je to příznak říje, nebo si nějak chce vynut vaší přízeň ...

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Králíci zde byli už braný několikrát,zadej KRÁLÍCI do vyhledání dotazu,je tam toho dost.Pokud nenajdeš uspokojivou odpověď,zkus dotaz opakovat.

majorhulihenova
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dalsi odkazy sem se pokousela najit, ale nenasla jsem nic, t prosim poslete link...
Jinak klec je 100x65cm
Poustie ho jen prilezitostne, protoze hroznehloda kabely a nemame je kam ukryt. Ale kazdy den se chova, v lete jsme chodily na prochazky. Kdyz zacne lomcovat a prijdu k nemu, tak prestane, ale jakmile odejdu, zacne jete vic...Jedine co zatim abralo, kdyz jsme ho nenechali spat pres den.
Na pravé straně této stránky je červené okénko s nápisem Vyhledání dotazu. Vlož tam heslo KRÁLÍK a najdeš tam více než tři stovky reakcí. Pokud tam vložíš termín KRÁLÍČEK, najdeš ještě dalších asi 130 reakcí na toto téma. :)

Aha, ono to ten nápis v bílé barvě na červeném podkladu asi neumí. Ten nápis je: Vyhledání dotazu

Pokud jej chceš v minulé odpovědi vidět, přejeď jej kurzorem... Ale bude jen modrý.

majorhulihenova
To vsechno zvladam,ale tech linku je moc, a nedari se mi najit ten spravny...
ukulele*
Ahoj, opravdu odborně poradit je dost problematické, každý živý tvor se chová poměrně jinak. Co zabírá u jednoho zvířátka nemusí vycházet u jiného. Neklid může být dán například říjí, nebo přílišnou ochočeností, chce to trpělivost a exerimentovat, co třeba přidat do klece větvičku z ovocného stromu na ohlodávání, nebo bohužel přijmout to, že si váš králíček holt bude vynucovat vaší přízeň?
Tak pak bude nejlepší toho hlučníka na noc dát mimo ložnici:)

jessie*
hodnocení

0x
Mám taky "zakrslého" králíka a také lomcoval v noci a večer klecí. Dávala jsem jí totiž nažrat zrní vždycky ráno a večer jenom seno... A tak jsem zkusila změnit režim a to tak, že ráno dostane pamlsek, vyměním jí vodu, dám chleba na okusování, pustím ji proběhnout a hotovo... Večer prvně vypustím, nachystám zrní a seno a ona si do klece sama vyskočí. Od té doby žádný noční rachot. Bývalo to opravdu nepříjemné a nocí se to rozlíhalo, od té doby co jí všechny porce večer, tak si přes noc pochrupuje a spinká... Doufám, že Vám to také pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]