Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám doma ve voliere andulky.Mají tam 2 budky a chtěla bych aby měli mlade když sme je dostali asi před 2-3 měsíci majitel nám řekl že se chcou strašně pářit že co nevidět budou mit mladé.Ale zatím nic jedna samice z páru si tam obhlíži jednu budku i se pářili takže doufam že aspon oni budou mít mlade ale ostatní páry nic nevíte co mám dělat? mám zkusit ty andulkyvyměnit u toho chovatele? nevíte něco jak je přimět k páření?
Nespěchejte, musí se přece v novém bydlišti zabydlet. Nevím kolik máte párů, ale těch budek by mělo být víc, aby si ptáci mohli vybrat tu, která jim nejvíce vyhovuje. Dál hodně žrádla, myslím zeleného, různé doplňky, ovoce - v přírodě se taky páří - nejen ptáci, až když je dostatek potravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.