Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám doma zarslého králíčka a chci jí koupit kšíry, abychom mohli "cestovat" po zahrádce =) já se chci zeptat, jestli ty kšírky prodávají ve zveráči a zhruba kolik stojí, nebo zda máte někdo zkušenosti s kšírkama pro kočku? děkuji
Přestaňte tazatelku (tazatele) odsuzovat, kde se píše, že králíčka bude týrat? Já mám morče, velikostně tedy srovnatelné s králíčkem, a o kšírách taky uvažuji. Protože ohrádka je sice fajn, ale tam ho dám, on si spásá trávu okolo sebe, pak popojde, zase baští, pak popojde... No ale co je tohle za pohyb? Klec má velikou tak akorát na dvě hupsnutí, ale když ho nechám proběhnout po pokoji, tak se projde rád. To samé venku na zahradě. Ale musím ho hlídat, aby nezahučel do nejbližšího křoví. Ale kdyby měl kšíry, tak se může proběhnout a já budu vědět, kde ho mám - šňůra směřuje do tohohle křoví, ejhle - morče je tam. Neztratí se, proběhne se, nabaští se taky. Samozřejmě, že se s ním nedá chodit na dlouhé procházky, přece jen má malé nožičky. Ale na zahradě, proč ne?
Kšíry koupíte určitě v každém zverimexu, v těch větších budou mít lepší výběr. Stojí okolo 100,- Kč.
klec se může postavit velká třeba 5metrů.Z dřevěného rámu a králičího pletiva.Určitě je to lepší než tahat morče na kšírách.Jenže to by chtělo zvednout zadek a začít pletivo dělat.Na to je mnoho lidí pohodlných a radši vláčí morče na kšírách,že jo?Ty expertko.
Ty experte seš nějak moc chytrej ne? nebo si tady pán jenom hraje?... každý má svou pravdu, ale jen majitel svého zvířouna ví, co mu nejvíc vyhovuje. Bííf ráda chodí na vodítku.
Já bych vám doporučila zajít do nějaké zverimexu a tam se poradit. Ale myslím si, že speciální popruh na králíčka nebude. Nakonec, co by se stalo, kdybyste si vzala králíčka s sebou a ty popruhy na něm vyzkoušla přímo v obchodě?
Mám jedinou radu,kupte si psa.Na procházku se vodí psi a ne králíci.Nechápu co je to za modu,desetkrát za den přinesou do ordinace lidé fretky,králíky,kočky a další zvířectvo na vodítku,na to přece králík nepatří,udělejte mu ohrádku a nechte ho hupkat
Hele sorry ..psy mám A věnuji se jim dost. Králíčka už také mám a má jak OHRÁDKU, tak také KŠÍRKY a naprosto jí to nevadí. Ba naopak! Aspoň se víc vyběhá! Je ráda, když se může pořádně vyběhat!
Móda? Snad pro někoho. Já to dělám pro ni. Protože vím, že jí to dělá radost. Mimochodem, já mám pro králíčka prostornou přepravku a králíčka bych nikdy nebrala na kšírách MIMO ZAHRADU.
chudákkrálík!Proč mu nepostavíš ohradu?Na trávníku.Lidi by z každýho zvířete udělali otroka pro zábavu a vůbec je neráčí napadnout,jak tomu zvířeti je
Dobrý den, kšíry Vám vašeho králíčka neochraní před kunou, kočkou.. Doporuči by hsem udělat ohradku prmo na trávu ze zhora krytou pletivem, aby se tam právě kočky nemohly dostat. Měli jsme to tak udělané, když jsem byl malý. Jinak nevím, jak by bylo příjemné to nasazovaní kšír, aby to kralíka spíš nestresovalo. To asi záleží na tom, jak je zvyklí na manipulaci a "zdomácnělý".
Ano, to vím, děkuji. Já bydlím v Praze a kočky se u nás ani nevyskytují, kuny také ne. Když už, tak spíše v noci, ale když jsou zde lidé, tak tam nikdy nelezou. Bíff už je na všecko zvyklá, umí i rozpoznat, kam jít nemůže (slovním povelem a následným zašimráním vodítka na kontaktu v ruce). Je zvyklá na to, že kam ona má namířeno a já nechci aby tam šla, tak také používám slovní povel a použití vodítka na kontaktu, už jsme to 100% zmákly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.