Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,naše 5-letá kočka si neustále vytrhává srst po celém těle kam dosáhne,vypadá strašně.Začalo to tím,že se nám na dva měsíce úplně ztratila z domu,už jsme si mysleli,že někde zahynula a pak se objevila jako by nic ale břicho měla úplně vyholené.První co mě napadlo,že jí někdo kastroval,ale žádná jizva po operaci,nic.
Někdy má období klidu,tak měsíc,dva,kdy skoro celá obroste,ale pak jí to zase popadne a je to nanovo.Co by to mohlo být?Žije s ostatníma kočkama už druhým rokem a ty jsou v pohodě,takže předpokládám,že to nakažlivé nebude...Někdo říkal stres,ale vypadá spokojeně,jí,pije,normální trus,nehubne,je odčervovaná,jen tohle bych chtěla vědět,protože to nevypadá moc hezky a pak jí nikdo nechce ani pohladit,i když je to strašný mazel a má ráda lidi.Děkuji za odpovědi
Mohou, nemusi. Jako svarb se mi nezda, pokud ji, ma cisty trus a nehubne, mrknete na jeho projevy, jamis-kocky.net/..., jamis-kocky.net/..., kazdopadne bez fotky nema cenu se tu dohadovat, vemte kocku a supem k veterinari, aby to od ni nechytly i ostatni, pokud uz se tak nestalo.
Moje kočka si vykusuje delší srst na podbřišku až ke konečníku, má tam jen podsadu. V zimě přestala, teď už to má zase. Uši má čisté, na blešky dostala pipetu před měsícem, teď dostane další. Vloni jsem jí vzal k veterináři a kroutil hlavou, že neví. Myslím, že je to opravdu od nervů, celou zimu jsou moji kocouři zalezlí u kamen a jak začli běhat a otravovat jí, tak se to vrátilo. Ona totiž je plachá a vetšinu ostatních koček nesnáší. Všichni jsou vykastrovaní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.