Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Copak je to za broučka? (larva)

Od: janek* odpovědí: 2 změna:

Poraďte mi, co mám dělat s tímto žroutem. Je asi 5 cm dlouhý v průměru možná 7mm. Dokud mi obíral pouze staré listy salátu, bylo mi to jedno. Ale teď se pustil do paprik. Rostlinku si uštípne asi 3cm nad zemí a stáhne si jí za sebou do země. Nechá se snadno najít protože ze země kouká špička rostlinky. Copak je to za broučka a co s ním mohu udělat abych měla nějakou šanci na úrodu? Děkuji za odpověď JaNek.

Copak je to za broučka? (larva)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

jikl.cz/... zde by se dalo neco najit:)

limetka*
hodnocení

0x

Janku, je to larva osenice a je to opravdu hrozný žrout a neštěstí pro zahrádku. Na hubení se používají granule, které se zasypou do půdy a uvolňují nějaký jedovatý plyn jmenuje se to tuším Basudin, zkuste pohledat na internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]