Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomený drápek - jak zastavit krvácení?

Od: panenka* odpovědí: 3 změna:

Máme malého pejska zlomil si drápek na zadní nožce teče mu krev,umyli jsme mu ji mýdlem a vodou. Za chvíli zase krev začala téct čím krvácení zastavit? Zdá se mi trapné jít na veterinu. Krvácí to dost. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

No zkuste si v lékárně koupit Gelaspon. To zastavuje krvácení. Je to taková houbovitá hmota, ta si přiloží přímo na ránu a krev se zastaví (používáme doma normálně pro lidi, pro psa bych to taky použila).

doplněno 17.05.11 10:29:

akorát mě napadá, že u toho psa to bude horší s upevněním, on si to asi sundá a ožužle, že

mrnousek*
hodnocení

0x

Já bych šla na veterinu. Tam za trapku nebudete. Mamky kamarad byl vet a vždycky říkal, že lepší přijít, než nechat umřít. Tim vas nechci děsit. Ale mohla by se mu tam dostat infekce...

ann*
hodnocení

0x

Jakoukoliv ranku je dobré vymýt slabounkým roztokem skalice modré. Na procházku ovázat tlapičku fáčkem, ale jinak nechat otevřené aby to nezahnisalo, popřípadě odstranit nalomený drápek, aby si ho nijak více nezatrhnul.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]