Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mam dve andulky. Ferdu a Ňufi. Ferda se chova nejak divne a nevim co to znamena.
Prisla jsem domu a sla vyklidit klec. Polozila jsem je na zem i s kleci a obe se nejak moc bali.
Nufi vyletela a Ferda taky, ale nemohl letat. Doletel mi az do pracovny a chytil se zaclony.
Kdyz jsem ho dala na klec, vubec se nehybal a jenom koukal.
Nufi si k nemu sedla a Ferda sedi nejak nakrivo.
Co to muze znamenat? Neni moc stary, nebo je nejak nemocny? Diky...
Nemohlo je třeba něco polekat, když jste nebyla doma? Mohly se poplašit a pokud mají meší klec, tak se mohly třeba trochu potlouct. Andulka pokud není zvyklá lítat po bytě nebo pokud lítá delší dobu bez odpočinku, tak pak když přistane může vypadat přikrčeně a mít zrychlený dech. Vypořádává se tak se zátěží, ale většinou po pár minutách v klidu je zase dobrá. pokud, ale nemohl vyletět hned z klece, bude to spíše nějaký problém s křídly. Pokud by se stav do zítřka nezměnil, zašla bych k veterináři.
Ptáte se jestli to nemůže být stářím, ale nepíšete, jaký je věk andulky .-)
No je mu asi 5-6 let...a Nevim co se tu stalo, kdyz prisel bratr, ale on si tu porad pousti hudbu a po skypu si povida s kamarady,ale jinak nevim. Klec maji trosku menci...Asi 100cm na delku a 30cm na sirku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.