Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myši vs křečík

Od: 1346 odpovědí: 7 změna:

2 myši nebo křečík(džungarský)? co si pořídit? Myš jsem měla dříve a byla jsem s ní až na pár věcí spokojená a klidně bych si ji zase pořídila, ale taky uvažuju že teď zkusím něco nového-džungeráka. Co je lepší?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Udelejte kompromis a poridte si Krecika mysiho:) akvapedie.cz/..., je to mazlik. Jinak jsem radeji pro mys, nejradeji pro potkana:)

myse*

hlasuji pro potkana! Křečík je aktivní v noci - ve dne spí...

asminkam*

Souhlas, potkan je mnohem lepší než myš, nějak je nemám ráda :) ... Potkany jsme kdysi měli už tři za sebou, klidně bych si pořídila novýho. Když se ochočí, je to miláček, nechá se drbat, neutíká a je velmi inteligentní. Ale trpí na nádory, které se samozřejmě dají operovat. Já bych teda zvolila potkana ;)

1346
hodnocení

potkánka doma máme :o). Po myši nám zůstalo akvárko a tak mě napadlo si menšího hlodavce zase pořídit. Nemám na něj přehnané nároky, jen tak pro potěšení (aby se dal vzít občas z terárka, pohladit, nebál se nás).

almira*

Tak t pak barevnou myšičkou :)

1346
hodnocení

Všem díky za rady, nakonec jsme ,,pořídili" králíka, ale to je na delší vyprávění *smich*.

klaudi
hodnocení

0x

Neviem ako je tebe lebšie, ak sa rozhodneš pre škrečka pozri si web www.skreco-dzungarsky.estranky.sk je tam všetko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]