Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrslý králík

Od: tweety* odpovědí: 7 změna:
snese zakrslý králík okolní teplotu pod 15stupňů?chceme ho dát na chdbu, kde se moc netopí! dííík za všechny odpovědi=)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mato*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

kralici.cz/...

Zkus to tady.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Snese, ale proč ho chcete dát na chodbu? Pokud vás obtěžuje, raději jej někomu věnujte ...
strejc *plac*
tweety*
hodnocení

na chodbu pouze dočasně, protože pro něho musíme udělat více místa, poněvadž těch zvířátek doma máme víc=) a klece s nimi se hromadí a hromadí!

tiki
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tato teplota je pro králíka dokonce příjemnější než třeba 25 nad nulou.I zakrslí králíci mohou žít celoročně venku v králíkárně.Jsou na to vybaveni hustým kožíškem.

tiki
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mám pro Tebe obrázek.
honzek11*
Ja bych ho na tu chodbu klidně dal nic se mu nestane pokud ho budes krmit . Akorat si dej pozor aby se na chodbě neudělala zina třeba aby tam najednou nebylo -5 to by mozna totiž nerozdejchal.*stop*

alik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
já mívám taky na chodbě králíka je to normální dit králíci se chovají venku já ho v létě mám přes noc venku když je doma tak tam vystřikuje moč a smrdí to tam ale na chodbě muže uplně v pohodě být klidně i venku dit na sobě má srst tak mu nemůže být zima

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]