Nejste přihlášen/a.
Pekny vecer, bydlim ve starem dome z 16.stoleti, kde jsou metrove zdi. V tomto prostoru se nam za oknem koupelny uhnizdili holubi a vyvedli dva mlade. Nijak to nevadilo, az zacali kalet na okno, tak jsme si rekli, ze az mladi dospeji, hnizdo se shodi a bude. Od vcerejska nam vsak lezou smerem od okna po cele koupelne takove male breberky, nejde to nafotit, jak ksou malinke. Vypadaji jako rozsypany mak a cile lezou po vsem, co maji v ceste. Uz jsem je tedy postrikala Raidem, nevite, co by to mohlo byt a zda to muze byt z toho holubiho trusu?
Dekuji.
Vsi? Jezis, to snad ne... Raid na ne zabral, zitra shodim hnizdo, kdyz se k tomu zadny z rodicu nema, vydesinfikuju a bude pokoj.
Také to může být klíšťák holubí (ten saje krev holubům a nepohrdne ani lidskou) a být vámi, tak pozvu deratizační firmu, aby vás holubů zbavila, protože tyhle breberky můžou přenášet řadu ošklivých chorob.
Tak podle fotek a obrazku to nejspis bude on. To je ale hnus Hlavne jsem cetla, ze se stehuji i do mist, kde ziji lide, a pak na nich ve spanku parazituji... myslite, ze nepomuze znicit ty mrsky Raidem nebo necim podobnym? Vcera jsem to strikala a dnes tam nic neleze, ale aby se nerozlezali novi...
Potom tam nalepte nějaký papundekl, aby tam příště nemohli. Hnízdo s mláďaty tam samozřejmě musíte nechat než ho opustí, nebo si domluvit odebrání nějakou deratizační firmou (v nejhorším případě záchrannou stanicí), v žádném případě nedávat k popelnici a pod. (zákon proti týrání platí i na holuby)
Az mladi vyletnou, pujde na okno prkno s hrebiky. Jsem milovnik zvirat, ale nenecham si domu zatahnout kdejaky bordel. Papundekl nepomuze, protoze okenko ma rozmery cca 40x15 cm, tudiz by mohl stinit, uz tak je v koupelne velmi malo svetla a obtizne se vetra. Holt stary dum Nicmene koupelna je vysavovana a breberky se uz nevratily, za chvilku snad mladata odletnou a bude pokoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.