Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neublíží kocour kotatům?

Od: libanon odpovědí: 9 změna:

Zdravím,čekáme kotátka,máme kastrovan.kocoura,kočenku z útulku ted asi roční,pořídila si kotátka,co náš kocour na to?díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

2x

Myslím, že se toho vůbec nemusíte bát, horší by byl kocour nekastrovaný. Zkusila jsem zkopírovat ze stránek útulku odkud mám sourozence - kočičku a kocourka - co je o něm psáno na jejich webových stránkách:

Wejr je jedno z koťátek, které se narodilo modré kočce Míně vloni v září, stejně jako jeho sestry Sůwa a Ropucha:) Wejr je neuvěřitelný mazel, miláček, plyšáček, který se sebou nechá manipulovat jakýmkoliv způsobem. Dělá chůvu koťatům a dokonce je i kojí:) Kdo chce vidět pořádného macka, nechť se ohlásí!:)

U mne jsou půl roku, koťátka tu sice nemáme, ale jinak je popis výstižný. Až se koťátka narodí, určitě sem dejte fotky! Patronka

asminkam*
hodnocení

2x

Nedělala bych z toho problém. Kočka si je ohlídá a kocour se o ně stejnak nebude moc zajímat. Když měla naše kočka koťata, zajímali jsme se o ně nejvíc mi a psi :) Kocouři jen procházeli kolem bez povšimnutí, maximálně k nim přičuchli a báli se. Určitě to bude ok ;)

syrie
hodnocení

0x

A jak by to mohl nekdo vedet, jak se vas kocour zachova? Proste pockejte a uvidite! Nevite jaky vyjdou ve stredu cisla ve sportce? Taky ne? Skoda.

limetka*
hodnocení

0x

Může je sežrat, bohužel, stává se to.

cyril*

Sežrat je klidně může i sama kočka, stává se to mnohem častěji.

stracena*
hodnocení

0x

Já bych ho hlídala, co to s ním provede. Nám se stalo, že kočka měla koťata a její předchozí půlroční kocourek přišel a s téměř novorozeným kotětem si pohazoval jako s myší. Naštěstí jsme byli doma a dali mu najevo, že tohle teda ne a od té doby dal pokoj. Když kotě povyrostlo, tak si s ním normálně hrál. Pokud máte kočku v bytě, tak si myslím, že to bude v pohodě. Kocouřiska údajně likvidují koťata, která nejsou jejich, stejně jako jiné kočkovité šelmy. Stracena

hodnocení

0x

Nekasrovaný kocour,někdy kotata sežere a to prý proto,aby se s ním kočka byla ochotná zase brzy pářit.

menee

Náš nekastrovaný kocour Álojs si malých koťat vůbec nevšímá , naopak je chrání když přijde na návštěvu cizí kocour krerý by chtěl ublížit tak ho vyprovodí i za cenu pokousání. Když jsou koťata vetší tak jim dělá instruktora výcviku a hrají si spolu :)

adus*
hodnocení

0x

MŮSÍ SI NA NĚ ZVIKNOUT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]