Nejste přihlášen/a.
Zdravím,čekáme kotátka,máme kastrovan.kocoura,kočenku z útulku ted asi roční,pořídila si kotátka,co náš kocour na to?díky
Myslím, že se toho vůbec nemusíte bát, horší by byl kocour nekastrovaný. Zkusila jsem zkopírovat ze stránek útulku odkud mám sourozence - kočičku a kocourka - co je o něm psáno na jejich webových stránkách:
Wejr je jedno z koťátek, které se narodilo modré kočce Míně vloni v září, stejně jako jeho sestry Sůwa a Ropucha Wejr je neuvěřitelný mazel, miláček, plyšáček, který se sebou nechá manipulovat jakýmkoliv způsobem. Dělá chůvu koťatům a dokonce je i kojí
Kdo chce vidět pořádného macka, nechť se ohlásí!
U mne jsou půl roku, koťátka tu sice nemáme, ale jinak je popis výstižný. Až se koťátka narodí, určitě sem dejte fotky! Patronka
Já bych ho hlídala, co to s ním provede. Nám se stalo, že kočka měla koťata a její předchozí půlroční kocourek přišel a s téměř novorozeným kotětem si pohazoval jako s myší. Naštěstí jsme byli doma a dali mu najevo, že tohle teda ne a od té doby dal pokoj. Když kotě povyrostlo, tak si s ním normálně hrál. Pokud máte kočku v bytě, tak si myslím, že to bude v pohodě. Kocouřiska údajně likvidují koťata, která nejsou jejich, stejně jako jiné kočkovité šelmy. Stracena
Nekasrovaný kocour,někdy kotata sežere a to prý proto,aby se s ním kočka byla ochotná zase brzy pářit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.