Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté noční čůrání u 9ti měsíční fenečky

Od: monika12345* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím moc o radu nebo zkušenost. Mám 9ti no skoro už 10ti měsíční fenečku Bígla a v noci chodí často čůrat. Ještě nedávno vydržena přes noc max se stalo, že byla na plínce jedna čůrka, ale teď je plínka úplně počůraná tak 4-5 krát. Nemám pocit, že by byla nastydlá, protože přes den je to ok. Děkuji moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mary*
hodnocení

0x

Váš pes má na noc plínku v 9?! měsících?

Co ji naučit čurat venku?

hodnocení

0x

*stop*Tak to teda opravdu chce naučit fenečku čurat venku. Přes noc musí vydržet! Plínka by se měla doma úplně zlikvidovat. Můj pejsek se cítil poníženě když jsem ho jako malinkého nutila v noci na plínku. Když musel, chtěl jenom ven. Jako malinký. V pohodě potom ale vydržel brzy celou noc. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]