Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klec pro fretku

Od: fiik* odpovědí: 5 změna:

Vybíráme nakou klec pro 2 fretky ale vůbec nevím jakou tech klecí je a nemám představu jakou mám vytipovené asi 3 klece ale nevim jestli proně nebou malé.

mall.cz/...

mall.cz/...

akva-exo.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gp*
hodnocení

1x

Pro dvě? Tak to rozhodně tu první. Já jsem měla zhruba stejně velkou a jan pro jednu. Ale myslím, že pokud se jim budete dostatečně věnovat a brát je ven, bude to stačit.

Toto jsou rozměry vhodné klece na jednu fretku 1,5 x 1 x 0,7 m.

Pokud neznáte toto jsou dobré webové stránky: fretka.cz/...

myse*
hodnocení

0x

určitě tu první... navíc pro dvě fretky.

Ty druhé jsou příliš malé - budete muset fretky nechávat samotné doma- = zavřené = tínily by se.

navíc koukněte na to, aby byla klec opravdu pevná. Fretky mají docela sílu a lomcují a šplhají po kleci - dokážou ji snadno zničit...

jara210*
hodnocení

0x

To jsou ale ceny!:( Co takhle vyrobit z nějaké staré skříňky? Nebo zajet do OBI nechat si nařezat materiál a doma jen sešroubovat? Já dělal venkovní voliéru z OSBD desek a vyšla na 2000,- ale je obrovská.:)

fiik*
hodnocení

No jako taky uvažuji že si udělám sám ale fretka je vynalezaví tvor a mám strach že když ji udělám klec ze dřeva že ju zachvilku zničí ale kdyby sem to udělal možná ze silnějšího tak možná ne. Vím ceny jsou strašné 6 000 není zrovna málo za klec no.

gp*

Taky jsem měla doma vyrobenou. Byla jen z překližky a z plexiskla. Vše v pořádku, ani nebyla nutná oprava. Možná bych zkusila i nějaké inzeráty. Fretka není zrovna zvíře pro každého, tak je možné, že někteří budou prodávat i dost zachovalé klece.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]