Nejste přihlášen/a.
Vybíráme nakou klec pro 2 fretky ale vůbec nevím jakou tech klecí je a nemám představu jakou mám vytipovené asi 3 klece ale nevim jestli proně nebou malé.
Pro dvě? Tak to rozhodně tu první. Já jsem měla zhruba stejně velkou a jan pro jednu. Ale myslím, že pokud se jim budete dostatečně věnovat a brát je ven, bude to stačit.
Toto jsou rozměry vhodné klece na jednu fretku 1,5 x 1 x 0,7 m.
Pokud neznáte toto jsou dobré webové stránky: fretka.cz/...
To jsou ale ceny! Co takhle vyrobit z nějaké staré skříňky? Nebo zajet do OBI nechat si nařezat materiál a doma jen sešroubovat? Já dělal venkovní voliéru z OSBD desek a vyšla na 2000,- ale je obrovská.
No jako taky uvažuji že si udělám sám ale fretka je vynalezaví tvor a mám strach že když ji udělám klec ze dřeva že ju zachvilku zničí ale kdyby sem to udělal možná ze silnějšího tak možná ne. Vím ceny jsou strašné 6 000 není zrovna málo za klec no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.