Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímá mne jestli někdo máte zkušenosti z praxe ohledně pojištění na léčebné výlohy pro psa.
Případně jaký produkt a roční platbu.
(nejde mi o pojištění odpovědnosti za způsobenou škodu)
Díky
Jindra
"drich", vlčák nám ošklivě pokousal psa, celkové operace a léčba byla přes 12.000,- Kč. Pokud bych chtěla od pojišťovny zaplatit léčebné výlohy za psa, musel by být pojištěný a čipovaný. Náš nebyl, ale naštěstí nám majitel vlčáka výlohy uhradil. - stařenka
Já jsem psa pojištěného měl, asi 2 roky, ale už jsem to zrušil. Asi záleží, jak která pojišťovna. Platil jsem tuším 2700 ročně a pojistná částka byla asi na 20 tisíc. To znamená, že za rok můžu vyčerpat na proplacených pojistkách pouze tuto částku, vše ostatní bych hradil ze svýho. A z každého ošetření, které by šlo přes pojiš´tovnu se proplácelo myslím 70 %. Jinak tam bylo dost omezení, na které se pojištění nevztahuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.