Nejste přihlášen/a.
Dobry den timto prosim o radu ,mam 8mnesicni rotvajlerku a porad mi cura a kadi doma i po prochazce mi to trba hned udela myslym ze naschval kdyz nekam odejdu a tak,dela proste naschvaly jestly neprestane tak ji budu muset dat pryc a to nechci uz nevim co mam delat skousela jsem domlouvat ale i trestat bez vysledne prosim poradte!Jinak je velmi mila a tolerantni vuci vsem a miluje deti,je take poslusna a zaklady ovlada jen to vymnesovani doma!je prodlem a to docela podstatny
Předně, pes nedělá nic naschvál.To je lidská projekce.To za prvé a za druhé,netrestejte,ale odměňujte!Tresty nezabírají,protože je zvíře není schopno pochopit! Takže odměňovat,jelikož u psů to je motivační přímo ukázkově.Dobře se např. učí pejsek čůrat,když se vezme třeba ráno na chladný trávník od rosy.Chlad ho nutká k čůrání.Když jí dáte nažrat,vezměte ji po chvíli ven,aby měla pohyb,který zvláště u psů významně stimuluje střevní peristaltiku.Udělejte si čas a buďte s ní tak dlouho venku,než to prostě bude muset udělat venku.Jakmile se jí to párkrát povede,budete mít napůl(možná vůbec) vyhráno.
prdne dekuji za odpoved ,chvalim odmnenuji a nic ,porad to dela doma nebyju!trestam jen tim ze musi zustat chvily na myste ,ven normalne chodime a veku potrebu normalne vykonava prijeme domu ja na 10 minut odejdu a cela kuchyne je znova zaneradena,pokud nikam neodejdu tak ne uz nevim co dal ,poradite mi i s timhle?
Pes i kocka dovedou delat naschvaly, a to poradne. Staci, kdyz maji dojem, ze panicek se jim dost nevenuje, moc tresta, proste je nejaky problem - a mazlicek je schopny Vam natruc pocurat pulku pokoje.
Ptam se tazatelky, zda nenechava fenku moc casto samotnou - to se ji nemusi libit, a jaky maji celkove vztah.
ne skoro porad s ni nekdo je a navic ma doma i psi kamaradku ,trestam co nejmin je unosne a porad chvalim domlouvam a nic tak jauz fakt nevim ted jsem prisla domu a zase vcecko pos...a pocurany uz toho mam dost byla jsem s ni venku hodinu! a vse vykonala normajne venku a mockrad tak ja uz fakt nevim!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.