Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz ohledně toho zda si koťě může zviknout na kanarka a pokud je to možné jak?
Dávám sem důkaz, že si kočka může zvyknout i na papouška , ale v reálu bych to neriskovala. Moje kočky byly až do minulého měsíce vysloveně jen bytové ( 2 roky ) a v životě ptáčka neviděly. Když jsem je poprvé pustila na zahrádku, na větvi zaštěbetal ptáček a číča okamžitě zaujala postoj lovce. Mají to prostě v genech. Patronka
Přinesli mi ročního kocourka - bezdomovce a v pohodě se s andulkou zkamarádil. Ale za předpokladu, že andulka byla v kleci. Ovšem jak už bylo řečeno, dát jim čas a určitě bych je nenechala v místnosti samotné. Kotě by asi klec neshodilo, ale u kocoura jsem měla strach. Navíc se občas uvelebil vedle klece a kdyby se pořádně protáhnul, mohla by klec skončit na zemi. To už by nebyla záruka kamarádství
.
Tomuto přátelství bych nevěřila. Kočka je od přírody lovec a ptáček ji přitahuje jako magnet. Vidí v něm potravu, prostě něco, jako naši mužští, když spatří v neděli na talíři řízek. Také se neudrží. Je to prostě proti přírodě a pokud máte kanárka ráda, rozhodně bych se nesnažila je spřátelit. Moje mamka má kočku a ta už 3 x vyplenila kosí hnízdo v keři na dvorku. I když pak dostala hned na kožich, udělala to zase. Je to prostě šelma a tu nepředěláte. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.