Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muže si kočka zvyknout na kanarka?

Od: milenk13* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den mám dotaz ohledně toho zda si koťě může zviknout na kanarka a pokud je to možné jak?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

3x

Dávám sem důkaz, že si kočka může zvyknout i na papouška :) , ale v reálu bych to neriskovala. Moje kočky byly až do minulého měsíce vysloveně jen bytové ( 2 roky ) a v životě ptáčka neviděly. Když jsem je poprvé pustila na zahrádku, na větvi zaštěbetal ptáček a číča okamžitě zaujala postoj lovce. Mají to prostě v genech. Patronka

Muže si kočka zvyknout na kanarka?
topka*

To je krásné! Moc hezké.

georges*

To není možný! Ta kočka je určitě vycpaná.

barbakan*
hodnocení

2x

Pokud se kočka nedostane do a kanárek z klece,tak si zvykne!

lidus*
hodnocení

2x

Někdo by řekl, že máte jeden pokus, nevím jak kočka ale naše andulka Lora přebírala chlupy vlčákovi a kočka si netroufla jít k nim blíž. Kotě by si patrně zvyklo ale jednou při hře máchne packou a máte po kanárkovi a to ne proto, že ho chce lovit a sníst ale proto, že si chce hrát.

lidka*
hodnocení

0x

Přinesli mi ročního kocourka - bezdomovce a v pohodě se s andulkou zkamarádil. Ale za předpokladu, že andulka byla v kleci.;) Ovšem jak už bylo řečeno, dát jim čas a určitě bych je nenechala v místnosti samotné. Kotě by asi klec neshodilo, ale u kocoura jsem měla strach. Navíc se občas uvelebil vedle klece a kdyby se pořádně protáhnul, mohla by klec skončit na zemi. To už by nebyla záruka kamarádství :(.

pertl

To bych neriskoval :) přirovnal bych to jako kdyby se měl skamarádit had a myš :D

adus*
hodnocení

0x

DÁ SI ZVIKNOUT KDYŽ SOU SPOLU TAK JE NECHTE O SAMOTĚ A POZORUJTE Z DÁLKY A PAK MI NAPIŠTE CO SE DĚLO

hodnocení

0x

Tomuto přátelství bych nevěřila. Kočka je od přírody lovec a ptáček ji přitahuje jako magnet. Vidí v něm potravu, prostě něco, jako naši mužští, když spatří v neděli na talíři řízek. Také se neudrží.*smich* Je to prostě proti přírodě a pokud máte kanárka ráda, rozhodně bych se nesnažila je spřátelit. Moje mamka má kočku a ta už 3 x vyplenila kosí hnízdo v keři na dvorku. I když pak dostala hned na kožich, udělala to zase. Je to prostě šelma a tu nepředěláte. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]