Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě co je pro pejska a matku pejska lepší.. Jestli třeba po půl roce nebo roce prostě občas zajet s pejskem za jeho matkou.. Nebo je navzájem nechat minulostí aby se netrápili dalším odloučením..
Děkuji za názory a odpovědi
No, pokud budete mít pejska od Chovatele, který nemá pejsky jenom na kšeft, ale má je opravdu rád, uděláte mu radost pokud se s pejskem "ukážete". Matce ani pejskovi takové setkání myslím si neřekne víc, než když se potkají psí kamarádi z okolí. Ale kdo ví, do hlavinek jim nevidíme. Hlavně pro toho vašeho psíka budete číslo 1 vy. Budete ze začátku máma, vychovatel, jeho hračka
, opora, útočiště, přítel... Budete jeho všechno.
Myslím, že to chovatel určitě přivítá...jsou to jediné štěňata, které bude fenka mít a rád je má určitě.. Opět děkuji za odpověď
pixyn, fenka opravdu své štěně nepozná a je jí to celkem i jedno. Co je ,ale zajímavé, že štěně pozná svého původního "páníčka" . V roce 2000 jsme měli malé kokry a většina jich šla k majitelům u nás ve městě. Jedno štěně šlo ,ale poměrně daleko, k jedné starší paní. po dvou letech jsme se za ním jeli podívat, nejprve štěkala, ale jak jsem na ní promluvil tak v ten moment byla na zádech a už se mazlila a bylo vidět jak je spokojená. Mužu říct že pro člověka , který je pomáhal vypiplávat to je opravdu krásná odměna. S paní jsem v kontaktu do dnes. Ostatní hafani vidím občas ve městě a i ty poznavají. Bohužel už nejsou "komplet" Takže pokud je opravdu neměl na kšeft tak to chovatele rozhodně potěší.
Podle mě návštěvy nevadí jen pozor, mějte je před očima, neboť by mohlo dojít k páření. Znám chovatelskou stanici, které se narodil pejsek Zippík a s ním měla štěňata jeho babička (příjde mi to nevhodné už z důvodu, že by se štěňata mohli narodit s nějakými vadami). Ale návštěvy podle mě nevaděj
To musi byt skutecne kvalitni "chovatelska stanice" (az se mi prici to takhle vubec nazvat), kdyz necha pohromade haravou fenu a psa, navic pribuzne a pak se divi.
Pro zadavatelku - chovatel bude mit urcite z navstevy radost. Matka stenat mozna uz min, vzpominam si na jednu vetsi navstevu u nasi chovatelky, kdy se tam sjely ctyri pulrocni stenata a jejich mama nebyla uplne nejstastnejsi, ze ji banda prcku porad otravuje Kazdopadne je to tak, jak uz tu padlo, muj pejsek se se svoji mamou vida pomerne pravidelne, ale absolutne zadne pouto tam neni, proste je to pro nej jen dalsi psi kamoska, nic vic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.