Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrická podložka pro štěňata jakou koupit?

Od: gwendollyn* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny, mám dotaz na chovatele, kteří mají zkušenosti s používáním elektrických deček a podložek pro novorozená štěňátka. Naše feňule čeká za 14 dní štěňata a jelikož nejsou žádná vedra, budu určitě potřebovat štěňatům přitápět. Nechci ale kvůli tomu mít v bytě 30C, ráda bych topila jen v bedně se štěňaty, čili chce to nějakou dečku nebo elektrickou podložku. Na netu mají v podstatě jen jeden druh - Thermo Master od fy Karlie, ale nevím, jestli by to bylo to pravé ořechové...Dále je tam bezpočet elektrických "lidských" dek a podložek, co si má člověk vybrat? Jde mi hlavně o to, aby ta dečka mohla zůstat zapnutá v podstatě non stop když budu přes den v práci a já se nemusela strachovat, že se přehřeje a štěníci se popálí :(( Dále aby se to dalo zakrýt ještě další dečkou či prostěradlem (fena mi vždy při štěňatech hrabe a také se čistí) ale nehrozilo, že mi vše ostatní od zapnuté dečky chytne...Toho se bojím snad nejvíc.Bude vděčná za jakékoli tipy a nápady, co se komu z Vás osvědčilo a kde to jde eventuálně koupit :))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

My jsme to řešili 5cm polystyrénem a dekou. V bytě, kde bude kolem 20°C to úplně stačilo.

krkovicka*
hodnocení

0x
Pokuď někde na netu mají jen jeden druh a vy máte pochybnosti tak bych souhlasila s tesykem.Fenka si je přihřeje sama a ten polystyren bohatě vystačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]