Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečností postroje do auta

Od: wrtulka* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chci se poradit. Chtěla bych pořídit své fence do auta bezpečnostní postroje do auta, aby se dala vozit na zadních sedačkách auta a nemusela být v kufru. Moje otázka zní jeslti existují nějaké homologované prostě abych nedostala pokutu když by nás chytli policajti? A pak nevím jak takové postroje nejlépe vybrat podle jakých kritérií? Líbí se mi třeba takové:

4animals.cz/... (mám bíglici). Předem děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

helr*
hodnocení

1x

wrtulko, tenhle postroj je zrovna dobry. Take jsme meli podobny, dokud zila nase Nellinka (Afgansky chrt). Nevim, jak je to v Cechach, ale tady si zajdu s pejskem do zvirecich potreb kde mi ochotne poradi a nechaji vyzkouset aby velikost opravdu sedla. Ted mame maltezacka (krizence) a poridili jsme mu prostornou klec. Dosud jezdil na zadnich sedackach na ksirach, ale ten binec! Vsude samy chlup. My jsme sice na chlupy zvykli (mame je snad i v jidle *plac*), ale nikoho nemuzem pribrat do auta. Myslim, ze klec je lepsi nez ksiry, pokud je dost velka. Nijak pejska neomezuje v pohybu i behem jizdy a presto je pes zajisteny. Tady se plati vysoke pokuty za nezabezpeceneho psa.. Preji spravnou volbu a pejskovi spokojenost *placni*

pegin*
hodnocení

0x

jo takový postroj mám a fenku v něm vozím pořád.Fenka je zajištěná,nehrozí pokuta a nemá volný pohyby po autě takže pěkně leží nebo sedí a kouká a zbytečně nerajdá a nepadá ze sedadla.Mám výmarskou ohařku a osvědčil se bezvadně.v kufru ji nemohu vozit,tak tahle možnost je super a nehledě na to že to může někdy VÁm a nebo dokonce i JÍ zachránit život až budete muset jednou pořádně zabrzdit!Skvělá volba,a určitě doporučuji investovat každému!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]