Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz. Můžu dát králíčkovi do nádoby koupelový písek, aby se "koupal"? Děkuji za odpověď
Králíček papá jedině zeleninku.Holt,zvyká si na ležení v pekáčku a na té zelenince.Píseček do pekáčku králíčkovi nepatří.
doplněno 10.04.11 18:51:Ožralý?Ani ne.Jen rád papám zeleninku v králíčkovi a jiném chutném tvorovi.
...A pedikůrku mu dělat nechcete?Možná i pleťovou masku.
Proč si myslíš že jsem dávám ten dotaz ..? Protože chovám králíčka společníka, myslím, že nikdo nestojí o tyhle kydy, které mi tedy moc nepomůžou
. Tu pleťovou masku si dej radši ty kámo, než se budeš zase tady takhle vyjadřovat, příště si kup knihu, abys taky kámo věděl, že se králíci nechovají jen užitkově ju? ![]()
Písek bych mu nedával.Dobrý je mu dát těžkou keramickou misku (aby ji nepřevrátil) ta mu stačí.Jinak baští zeleninu (řepu,kedlubny,mrkev,celer...) miluje pampelišku.Až porostou tak ji vydloubněte nožem až u země. Já jim dával i pelyněk černobýl (roste všude) ,čistí jim střeva a játra.Nedávejte jim potravu s vysokym podílem vápníku at nemaj močový kameny.Podestýlku koupíte v obchodě nebo na vesnici Vám chovatelé daj(sláma,seno) .Každý den jim podestýlku kontrolujte a případně vyměnte .Jestli nejste z paneláku,tak ho dávejte ven na trávníček,přiklopte ho třeba klecí beze dna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.