Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venčení králíčka - jak dlouho?

Od: cookie* odpovědí: 4 změna:

Ahoj:), chtěla jsem se zeptat. Budu si kupovat zakrslého králíčka a mám doma i 2 potkánky. Ty venčím různě. Ale nejsem si jistá, jak je to u těch králíčků.

Jak dlouho se má králík venčit? A po jak dlouhých pauzách odpočinku? Četla jsem, že mu prospívá spíše kratší venčení, ale víckrát denně, je to pravda? Děkuji Cookie

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asminkam*
hodnocení

0x

Myslíš venčení venku na vodítku? No nevim, jestli máte zahradu, tak bych pořídila ohrádku, tam může být králíček i těch 6 hodin denně pod dozorem. Ale jinak ho stačí mít v kleci a pouštět každý den po bytě na pár hodinek. Ven mezi lidi bych se asi neodvážila, všude psi, králíci jsou plaší a tak teda nevim...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Čemu říkáš venčit? My ho pustíme večer asi na hodinu, aby se proběhl po obýváku. Když byl mladší, tak se proběhl, potom tu hodinu trávil na sedačce a nechal se hladit a teď už jenom vyleze z klece a většinu času prosedí před ní.

goldaq
hodnocení

0x

U nás je to tak, když je někdo doma tak je puštěný volně po pokoji třeba celý den. A co se týká venčení na vodítku venku, pokud je hezky vezmeme ho do parku. Psu se nebojí, ještě s nima běhá a pak je v noci alespoň klid :)

pegin*
hodnocení

0x

můj králíček běhal celý léto po dvoře od rána až do večera a dožil se 10 let,proto pokud není zima či jiné nebezpečí,dopřejte mu pohybu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]