Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte, co použít, když pejskovi teče z oka a má v koutku stále světlé "ospalky". Bělmo je zarudlé a navíc ho to asi dost svědí, má tendenci si oko stále o něco otírat.
limetko našemu psovi jsme kapali kapky pro lidi a pomohly mu a oči utírali borovou vodou také pro lidi ale prý je to špatně a tak raděj na veterinu nebo do zvířecí lékarny, tam určitě poradí. U nás v Brně bych šla do lékarny při VŠ-veterinární.
Dobrý den, já používám oční kapky pro lidi - opthalmo. Mám bílého pejska, takže navíc se mu pod očima srst barví do červena a na to mám speciální kapky pro bílé psy, které se ale nesmí používat do oka, ale jen na tu srst.
doplněno 07.04.11 12:19:raději bych asi ale taky šla pro jistotu k veterináři. Může to být zánět spojivek či alergie a pod...
limetka, kromě kapek přes den mu na noc mu dejte oční mastičku Maxitrol. Nanášejte od nitřního koutku oka k v nějšímu do spodního víčka. Pak trošku přetáhněte horní víčkoa malinko to jako rozmažete po celém oku.Je v bílé krabičce s třemi hnědými a modrými proužky.Cena cca 70,-Kč. Je bezvadá, obsahuje antibiotika a bude mít během třech dnů po problémech. Používá se i pro lidi, nevím jestli je na dnes předpis, ale u každého veterináře ji mají k prodeji.Karina
Takhle vypadá. madla-labr.webnode.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.