Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes jí výkaly

Od: lad0204* odpovědí: 6 změna:

pes mi poslední dobou jí kočičí výkaly v bytě,poraďte co mám dělat.děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

2x

psi to prostě dělají...je to hnus, ale pro ně přirozené...

jedna možnost je kočičí wc uklidit tam, kam pes nemůže, kam se nedostane. Koupit WC jako domeček a vchodem otočit něajak šikovně, že kočka se protáhne, pes ne...

Někdo doporučuje pravidelně psovi dávat tvarůžek (syreček) každý den po dobu 2 týdnů...prý to pomáhá, nevím, vyzkoušené to nemám. Venku psi sežerou kde-co...

karina*
hodnocení

2x

lad0204, něco mu chybí . Zkuste koupit pangamin , stačí ty nepotažené tablety, ty jsou nejlevnější a složení je stejné. Je to vlastně vitamín B. Někdy to pomůže. Naši psi zase milují posekanou a nahnilou trávu z kompostu. Bez úspěch jsme vyzkoušeli i různé tablety od veta, nakonec došel k názoru, že to máme nechat být, že prostě chtějí přírodní zdroj a na léky kašlou *smich*. Já ale nemůžu kašlat na to, že si ty lahůdky nosí potají až do baráku , takže bych se asi měla poohlédnout po lécích pro sebe *smich*. karina

marabu*
hodnocení

0x

cistit jim pravidelne zachod, nebo nemit zvirata v byte.

limetka*
hodnocení

0x

Je to úplně běžné, i když hrozně fujtajbl. Nám kdosi poradil, že posypat pepřem a že toho nechá, ale naše fenka si pochutnala, pepř jí vůbec nevadil. Teď už to nedělá, protože kočky si na zahradu netroufnou - všechny je vyštvala.

asminkam*
hodnocení

0x

Náš to dělá taky ;) Chutná jim to, mají z toho živiny. Chce to napomínat a vždy, když kočka udělá potřebu, vybrat. Jinak nevím..

barcaaa*
hodnocení

0x

Dobrý den

Tak s tím se musíte smířit. Dělá to většina psů. Je to sice nechutný, ale jim to neublíží. I když bylo by třeba dobrý dát kočičí záchod výš, kam kočka vyskočí, ale pes nedostane :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]