Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše zkušenosti s králíčkama

Od: asminkam* odpovědí: 2 změna:

Nedávno jsem si koupila králíčka. A ráda bych, kdybyste sem psali, jaké máte s králíčky zkušenost, jak si na vás zvykli, co dělali za kousky, nebo jestli se třeba spřátelili s některým z vašich zvířat (pes, kočka...). Nikdy jsem králíčka neměla a tak mě zajímá, co třeba od té mé mohu očekávat a jestli máte nějaký rady, aby si mě ještě víc oblíbila :) Děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

No.. kralíčky jsme měly... doporučuji chovat ve větším, chutnají výtečně ze zelím a knedlíkem :)

hodnocení

0x

Dcera měla zakrslého králíčka v pokojíčku, ale jak bedýnku každý den nečistila, bylo to cítit. Kupovali jsme i ty granule na moč, jako pro kočky, ale stejně to bylo cítit. Nakonec, když vyrostl, tak jsme ho přestěhovali do místnosti do sklepa, a chodila za ním a brala si ho jen bez bedýnky nahoru. Jinak za ní hupkal, mazlila se s ním, byl hodně miloučký. Potom umřel chudák, asi na infarkt, protože ho dost krmila. Ale měla ho asi tři roky. V létě byl v kleci na zahradě, a tu jsme poponášeli, když ji vypásl, ale na noc ho dávala domů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]