Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni potřebuju poradit před 3 dny jsme si pořídili štěnátko čivavy je to můj první pejsek je moc hodný a milí ale je s ním trochu problém první den mě nějak nevižadoval jen spal ale pak si na mě zvyknul a uplně se na mě upnul je na mě hrozně fixovaný budou mu 2 měsíce a kamkoliv se hnu tak jde na mnou i na záchod když za nim zavřu dveře začne výt a knučet a také beze mě neusne ani ve svém pelíšku usne jen v posteli nebo mě na klíně je to docela blbý protože chodím do školy a nemůžu s ním furt být máme na něj ohrádku pro štěnata aby se mu když nejsme doma něco nestalo ale jakmile ho tam dám začne výt a knučet pak sice tak na hodinu usne ale pak zase a postupně se to zvyšuje pak uplně ječí nevím co s tím vše jsme zkusili i tu hračku kong na zaměstnání ale on si s ní chvíli hraje a když odejdu přestane o ní mít zájem a ignoruje jí jen knučí nevíte někdo co s tím? je mi 11 let
Ahoj, já si myslím, že máte doma malinké psí miminko, které jste odtrhli od jeho mámy. Tudíš štěně teskní. Čivavy jsou velmi společenské plemeno. Jinak, pejsci běžně dělávají, že chodí všude za páníčkem. Není jim to prostě za těžko. Doporučila bych ti přečíst si nějakou knížku o chovu psů, určitě tam bude i popsáno, jak pejska odnaučit tu přílišnou závislost. Do budoucna do určitě není dobré. Také existují psí školky, většinou to bývá někdě při veterině, kde se páníčci učí, jak s pejsky zacházet, jakým způsobem jim dávat příkazy apod.
To k civavam patri,musi se stat vasi soucasti.Je to jako z ditetem,pracujete,ale musite byt duchem u nich a venovat se jim.Nebojte,ona vam da prostor,ale musite se zzit,nauci se,ze ted ne,pokud pujde o pravidelnou vec.Civavy vydrzi i sami doma bez spolecnosti,ale jak je clovek s nimi jste jejich.Mela jsem civavu a zvykly jsme si na sebe,ze byla porad semnou,v kapse,nebo v naruci.ale pak jsem na ni nemusela vubec mluvit a vedela pohledem,gestem,co chci.Otazka:Kde spi vase civavka?Bohuzel doplatila,na to ze branila panicku pred velkym psem,uz neni.jsou dost ostry,sup a mate ji zakouslou na nose,takhle trestala provokatery,kteri ji schvalne drazdili,ze je maly pes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.