Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fena hárá, jak odehnat psy?

Od: knihomolka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám 8 měsíců starou Border kolii a ta se mi začala hárat. Když jdeme na procházku, většinou se k nám připojí pes, je vůbec možné je nějak odehnat?

Děkuji za odpovědi, Knihomolka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

3x

Není :) Já jsem dřív na sídlišti vždycky vlezla do nějakého vchodu, prošla sklepem a vylezla jinde. Nejlepší jsou paneláky co mají vchody ze dvou stran, to byla pohoda. Pes seděl před vchodem a čekal až vylezeme... Ale dnes už to není taková brnkačka, bo se všude zamyká.

Asi budete muset vydržet, pokud toho psa znáte, odveďte ho domů..

myse*

no já s fenkou když hárá tak moc na procházky nechodím. Zůstává na zahradě a musí vydržet holka. Chodíme jenom pozdě večer, když doufám, že už nikoho nepotkáme. Je to vážně otrava.

My máme ještě jeden problém - vořeši nás navštěvují na zahradě - prolézají mezi plotem nebo se podhrabou... Fakt hrůza! Ale 2x do roka se to dá vydržet...

almira*
hodnocení

3x

Do kapsy pár kamínků / kamenů a házet házet házet. Však oni se pak naučí,že když zvednete ruku tak utečou :) Rozhodně je nešetřit jelikož to za zdraví vaší fenky nestojí a kdyby ji nakryli v 8mi měsících tak by mohla mít velikéé zdravotní problémy. Mohlo by i pomoci,kdyby jsme zavolala městskou policii ,že vás na procházce obtěžuje pes. Ono když ho 2x odvezou do útulku tak si majitel snad rozmyslí jestli ho nechá volně běhat.

hm*
hodnocení

0x

Ale jo. Záleží i na Vaší fence. Velký pes obvykle sám nechodí a prcci se zahnat dají (fence nějak přikážete, ať zůstane na místě a na prcka se rozeběhnete s cílem ho zahnat; on se bojí a bude utíkat, když ho zaženete dost daleko a při pokusu o jeho návrat "útok" zopakujete, obvykle odejde).

hafina*
hodnocení

0x

HEZKÝ VEČER, JE DOBRÝ HLAVNĚ TOMU PŘEDEJÍT ABY SE K VÁM PES NEPŘIPOJIL :) JÁ ZE SVYÝCH ZKUŠENOSTÍ A JE TO VYZKOUŠENÉ VENČÍM ČUBINU NÉ HNED PŘED BARÁKEM .kDYŽ PAK JDU VEN HAFÁCI JSOU DÁLEKO AMY MÁME ČAS SE ROZHODNOUT KUDY NA PROCHÁKU.uRČITĚ S NÍ ALE NECHODÍM NA MÍSTA KDE JE VĚTŠÍ POHYB PSŮ TJ PLÁCKY KDE SE SCHÁZEJÍ PEJSKAŘI TÍM ZBYTEČNĚ NA SEBE NEBUDETE UPOZORNOVAT A JAK ZNÁMO PSI MAJÍ DOOST DOBRÝ ČICH A KORD KDYŽ JE NA BLÍZKU HÁRAVA FANA . BOHUŽEL NĚKTEŘÍ PEJSKAŘI PSY VYPUSTÍ A JE JIM JEDNO ŽE I TA FENA SE POTŘEBUJE V KLIDU VYVENČIT NO JO NO A TAKOVÝCH BEZOHLEDNÝCH JE .SPOUSTA, SNAD SE VÁM TATO RADA BUDE HODIT DOBROU HAFINA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]