Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 8 měsíců starou Border kolii a ta se mi začala hárat. Když jdeme na procházku, většinou se k nám připojí pes, je vůbec možné je nějak odehnat?
Děkuji za odpovědi, Knihomolka
Není Já jsem dřív na sídlišti vždycky vlezla do nějakého vchodu, prošla sklepem a vylezla jinde. Nejlepší jsou paneláky co mají vchody ze dvou stran, to byla pohoda. Pes seděl před vchodem a čekal až vylezeme... Ale dnes už to není taková brnkačka, bo se všude zamyká.
Asi budete muset vydržet, pokud toho psa znáte, odveďte ho domů..
no já s fenkou když hárá tak moc na procházky nechodím. Zůstává na zahradě a musí vydržet holka. Chodíme jenom pozdě večer, když doufám, že už nikoho nepotkáme. Je to vážně otrava.
My máme ještě jeden problém - vořeši nás navštěvují na zahradě - prolézají mezi plotem nebo se podhrabou... Fakt hrůza! Ale 2x do roka se to dá vydržet...
Do kapsy pár kamínků / kamenů a házet házet házet. Však oni se pak naučí,že když zvednete ruku tak utečou Rozhodně je nešetřit jelikož to za zdraví vaší fenky nestojí a kdyby ji nakryli v 8mi měsících tak by mohla mít velikéé zdravotní problémy. Mohlo by i pomoci,kdyby jsme zavolala městskou policii ,že vás na procházce obtěžuje pes. Ono když ho 2x odvezou do útulku tak si majitel snad rozmyslí jestli ho nechá volně běhat.
HEZKÝ VEČER, JE DOBRÝ HLAVNĚ TOMU PŘEDEJÍT ABY SE K VÁM PES NEPŘIPOJIL JÁ ZE SVYÝCH ZKUŠENOSTÍ A JE TO VYZKOUŠENÉ VENČÍM ČUBINU NÉ HNED PŘED BARÁKEM .kDYŽ PAK JDU VEN HAFÁCI JSOU DÁLEKO AMY MÁME ČAS SE ROZHODNOUT KUDY NA PROCHÁKU.uRČITĚ S NÍ ALE NECHODÍM NA MÍSTA KDE JE VĚTŠÍ POHYB PSŮ TJ PLÁCKY KDE SE SCHÁZEJÍ PEJSKAŘI TÍM ZBYTEČNĚ NA SEBE NEBUDETE UPOZORNOVAT A JAK ZNÁMO PSI MAJÍ DOOST DOBRÝ ČICH A KORD KDYŽ JE NA BLÍZKU HÁRAVA FANA . BOHUŽEL NĚKTEŘÍ PEJSKAŘI PSY VYPUSTÍ A JE JIM JEDNO ŽE I TA FENA SE POTŘEBUJE V KLIDU VYVENČIT NO JO NO A TAKOVÝCH BEZOHLEDNÝCH JE .SPOUSTA, SNAD SE VÁM TATO RADA BUDE HODIT DOBROU HAFINA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.