Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček džungarský, je nemocný?

Od: katkalime* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

dnes jsem si pořídila křečka džungarského, mám už třetího. Když jsem byla v obchodě (myslím že to byl Petshop), tak jsem si nejdříve ze tří křečků takového malého a roztomilého. Vypadal v pořádku spal v domečku a o ostatní se nazajímal. Slečna prodavačka mi ho vyndala a prodala. Šla jsem k autu, že pojedu domů, ale nejdříve jsem si chtěla malého myšáčka prohlédnout. Rozsvítila jsem si světlo abych na něj pořádně viděla. Otevřela jsem krabičku a on měl takové červené pacičky od krve. Tak jsem šla zpět a zeptala jsem se. Jiná pani prodavačka se na něj ochotně podívala a říkala že bude asi nemocný a že dva křečky od těchto majitelů jim vrátili. Tak ho položila zpět do klece a vybrala mi jiného, ten byl aktivní. Když jsem již doma tak stále přemýšlím, jestli nemůže být také nemocný, teď spinká v domečku. To je nejspíše normální. A když ho probudím tak i jí. Dala jsem mu jablíčko a naplnila misku s jídlem pro křečky.

Poradíte mi prosím? Co mám dělat? Myslíte, že je nemocný? Předem děkuji za vaše odpovědi!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

susenka*
hodnocení

0x

Ten je zdravý.Ale to musíš napsat víc jak se chová když ho probudíš. Ale prohlídni ho jestli nemá něco v srsti nějaká holá místa nebo někde náhodou krev. Musíš ho prohlídnout, ale jestli ted spí a když ho probudíš tak se chová normálně nic ho nebolí a jí. Tak by být nemocnýneměl.

hodnocení

0x

Křečíci jsou noční zvířátka, ve dne vycházejí z domku jen na krátké chvilky a většinu času prospí, řádit a lítat v kolečku začnou až večer. Měli jsme čtyři tato milá zvířátka (po sobě, takže asi 8 let života s křečíky) a nejvíc vzpomínáme na první Belinku (všichni se jmenovali stejně), která byla nejmilejší a přišla na zavolání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]