Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FENKA NA ZÁDECH PLEŠATÍ

Od: asta1 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, byla jsem s ní u doktora, podotýkám, že jí je už skoro 15 let, ale testy na štítnou žlázu, nadledvinky dopadly dobře. Loni ji vyoperovali velký nádor - prý je už vpořádku - chodí na kontroly. Tvoří se jí to předevsím v dolní části zad - je tam téměř už holá. Jinak je vytální, má chuť k jídlu, ke hraní - samozřejmě v rámci věkových možností. Začala jsem jí dávat multivitamin. Za stravu má maso, přílohy, zeleninu,... Granule má, po té operaci, zakázaný. Má s tím někdo podobné zkušenosti? Díky za odpověď :))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Toto ma fenka od pritele taky, jen s tim, ze ona je prakticky hola cela... jen sem tam chlup a pas dlouhych chlupu na hrbete, takze vypada jako pankac:D

Bylo nam receno, ze je to neco, jako u lidi alergie. Takze fenka je jakoby alergicka sama na sebe:), ale jinak ji to vubec nevadi, je v pohode, presne, jak popisujete Vy. A tez je ji nejakych 13 let, srst ji zacala vypadavat kolem 9 roku.

A pry s tim nejde nic udelat, ale neni to zadny problem, pokud mate vsechny testy ok a fenka je aktivni a v pohode, tak budte v klidu:)

Jeste se zeptam - kde mela ten nador?

asta1
hodnocení

Byl to "mamutí" nádor - byla ji vzata i slezina. Ale ten problém s chlupy měla již předtím. Po operaci se jí to trochu zlepšilo, ale je to tak 3 měsíce co jí zase vypadaly. Z estetického hlediska je mi to jedno, jen ze zdravotního. Předloni mi zemřela její dcera na rakovinu - v 8 letech *plac* - bohužel kvůli neschopnému veterináři - sám uznal, že pochybil, ale to je mi k ničemu. Je mi po ní strašně smutno, tak chci, aby se alespoň její maminka dožila co nejvíc (samozřejmě bez trpění).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]