Nejste přihlášen/a.
když dostane pamlsek,tak má nožky,jako když projde oranicí,nevíte čím to?Omejt nejde to!
Zkuste popátrat po složení mlsku - mohl by to být beta karoten nebo i jiné barvivo. Betakaroten by nevadil, ten je přírodní, ale aby v tom nebylo nějaké umělé potvorstvo. Všimla jsem si už v předchozím dotazu na fotce těch oranžových nožiček a bylo mi to divné.
dostává pamlsky pařátek,plíce, ouško psí sušenky a různé sáčky ,aby měla dobrou kostru,jelikož to je drobeček,nedochůdče,měla ve 3 měsících 530 g,paní jí ani nedala očkovat,aby to vůbec přežila,až já jsem odčervovala a očkování,má podkus,je to zlatíčko a dělá mě radost drobeček,asi to je z toho,po ránu je to lepší,sice není až tak nožky bělavé srsti...
A nelíže si nožky? Takhle se zabarvuje bílá srst, když si jí pejsek olizuje. Zkontrolujte mezi prsty, jestli tam není něco, co tam nepatří. Někdy je to i jen zlozvyk. Já jsem používala tea tree olejíček - malinko jsem stříkla, je pro pejsky hořký a nechutná jim, takže pak neolizují a je snad prý i jako přírodní odpuzovač na všelijaké breberky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.