Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi poradit jak odnaučit morče kousat mříže? ONa je totiž kouše vždy brzy ráno! A furt mě budí! Dřív to nedělala ale ten zničehonic ano. Mám ještě dvě morčata a ty když koušou mříže to není pomalu ani slyšet , ale když kouše to jedno tak ona na to jde ůplně silou a to je vždycky takový kravál! Poradte prosím co stím? Předem moc děkuji.
Rada je naprosto jednoduchá. Dřív to nedělala, protože měla zoubky akorát. Teď to dělá, protože jí přerůstají a nemá si je oč obrousit, proto to zkouší alespoň o mříže. Dejte jí do klece něco na zoubky. Tvrdý chléb, větvičky z ovocných! stromů, tyčinky ze zverimexu. Morčátkům zuby neustále dorůstají, takže jestli něco na obrušování zoubků nemají, budou vám to dělat za chvíli všechna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.