Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhazovani zadnich pacek

Od: toto odpovědí: 4 změna:

Precetla jsem si o te pacce.a jsem na pochybach.mame doma skoro sestiletou fenku jorksira a ona kdyz bezi i jde,vyhazuje jakoby nozku jednu ci druhou do vysky.Nikdy nemela problemy,je zdrava jak ripa.Spise hyperaktivni.Co jsem videla v okoli,tak to dela kazdy jorksir a ze jich tu je docela dost.vzdy jsem si myslela,ze to tak ma byt.jak to tedy je?az pujdu na ockovani mam se na to zeptat doktora,ale nechci vypadat jako blbec.Diky za rady a odpovedi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

ADMINE! Tazatelka má dle zařazení v podrubrice pejska v akvárku! Než kliknutím odstraníš důsledek a přeřadíš do jiné rubriky, mrkni už konečně na tu příčinu, dík, Hop! *ee*

Toto: Malí pejsci to dělají, důvod vysvětlit neumím, ale nebude to ani zdravotní ani fyzická vada, třeba je to baví. Veterináře se klidně zeptejte, určitě je na podobné dotazy zvyklý! A hlavně - je lepší risknout že budu vypadat jako "blbec", než případně něco zanedbat!

výtka
Upozornění od sys hejkal 08. 03. 2011 06:24:57
hope, bude to tím, že nejen tato tazatelka, ale i mnoho dalších sice zadá při vkládání otázky správně rubriku, v tomto případě Zvířata, ale už dále nevolí podrubriku, ve které jsou názvy řazené podle abecedy...teda první je akvárium...u Počítačů a příslušenství je to potom nejčastěji audio,video a MP3, u Společnosti je to cestování ... ostatní si umíš najít a vysvětlit sám...takže příčina je odhalena, je to nedůslednost uživatelů všeobecně... pravdou je, že pokud je předmět otázky ve správné rubrice, ne vždy je nutné přesunout i do správné podrubriky...
hop®

Hejkale: Ano, vím v čem je příčina, již jsem kvůli tomu Adminovi mailoval, toto byla jen taková urgence na Admina v rámci mé odpovědi na původní dotaz...

marenka*
hodnocení

0x

Může to být problém s klouby, ale to si myslím, že byste poznala hlavně při vstávání po ránu. Některým pejskům se stává, že jim kloub vyskakuje z hlavice, ale opravdu to je bolestivé, musela byste to poznat. Nehledě na to, že fenečce je už 6 let. Můžete jí do jídla přidávat chondroprotektiva, tím nic nezkazíte, naopak prevence u staršího pejska je to dobrá. Zeptejte se veterináře, já se kolikrát ptala na takovou blbinu, že jsem se pak musela smát, i veterinář se shovívavě usmíval. No a? Oni jsou zvyklý. ;)

Já bych viděla to házení nožkou na poskakování z radosti, nebo může šlápnout na kamínek, tak pohodí nohou. Tohle někdy udělá i můj pes, je to lenoch lenošivý, takže když si takhle poskočí jednou za týden, vypadá to spíš legračně, než aby mě to děsilo. :) (naši psi mají zase jinou specialitku, kdykoli přecházíme přes silnici, tak se uprostřed vozovky otřepou - prý se tak zbavují stresu)

hodnocení

0x

Chodím s Dorkou na volno a když ji pošlu přes silnici: "Utíkej!" tak mi to spraví náladu, je to úsměvné, jak podivně utíká, s nožkama do stran a vysoko. Kdyby byla ženská, tak by byla strašně srandovní a navíc, zastříkala by se až pod sukněmi.:D Ale jen přes silnici. Když se žene za míčkem nebo za kamarádem, tak to je jiný atlet! To čekám, že udělá gesto jako když střílí z luku.*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]