Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolika let se dožívají morčata?

Od: kikki* odpovědí: 6 změna:

Mám morče je to Anglický cressdet je to holka a zajímá mě kolika let se může dožít když už měla 2x absces a teď má antibiotika

Prosím poraďte co mám dělat a odpovězte na otázku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kamilj*
hodnocení

0x

Dožije se 2-3 roky ,vyjímečně 4.Je to jako u křečků,rychle se množí ,ale málo se dožívají,vyvrhnou mladé a rychle zase zabřezávají.

almira*

2-3 roky je kravina.. Morčata žijí déle.. Mám samici a samce,které jsem koupila jako dospělé asi před 5ti lety.. Dodneška jsou při plné síle.

susenka*
hodnocení

0x

kamilj: To si pletete s tím křečkem! Morčata jsou jiná a navíc oni se tak rychle nerozmnožují březost u nich trvá tak 58-72dnů. Mohou se dožít i třeba 10-ti let!

hodnocení

0x

Moje první morče byla samička, dožila se 12 let.

binka*

No panečku, to je věk! *palec*Moje morčata - všechny čtyři - se dožily 8 let. Byly to tři holky a jeden kluk.

bena*
hodnocení

0x

Průměrné morče se dožívá 6-8 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]