Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brazilská fila - zkušenosti s chovem

Od: gudrun* odpovědí: 3 změna:

Máte prosím někdo zkušenost s chovem braz.fily? SOS..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

search.seznam.cz/... Klikat, klikat a číst a číst. A pak se ptát a ptát přímo odborníků největších, protože je to váááážné rozhodovaní a vááážné rozhodnutí. :) Tenhle pes, není žádná sranda!

gudrun*
hodnocení

díky že jste se ozval(a)..já už ho ale mám,psa 6 měsíců,v bytě..je v pohodě,ale nesmím ho nechat samotného a to je problém-musíme chodit do práce..

hop®
hodnocení

2x

Z chovem ne. Ale byl jsem donucen okolnostmi se s tímto pejskem seznámit (kamarádka mne požádala, abych 14 dní hlídal a jela na dovolenou) a asi na to v životě nezapomenu. Zpočátku velký respekt a trošku i strach. A nutnost - hlavně se mu nějak dostat do té JEHO smečky! Po tříhodinovém "vyjednávání" se nechal pohladit, pak kamarádka odjela... Po třech dnech už po polích chodil navolno a po týdnu jsem si dovolil ho vzít navolno u nohy i do hospody. Samozřejmě pod stálým dozorem, abych na něj "zařval" v okamžiku, kdy ho napadne nějaká "špatnost", tedy dříve než ji začne dělat. Ale je to "PAN PES", který dokáže ublížit, nicméně při správné výchově je to superpejsek! Pokud je někdo z rodiny alespoň trochu zpušený pejskař, tak je to ideální rodinný hlídač. Ale bez zkušeností s výchovou psa tuto rasu nedoporučuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]