Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím poardili byste mi jak pečovat o březí samičku? JAk ji mám ted krmit? A jak pak po porodu a jak pečovat o mladý a nevadí že porodí když jí bude 5 a půl měsíce? Je ze zverimexu? Ale je docela velká i když byla ještě nezabřeznutá asi. a řekli mi že tam mají všechno sourozence amysleli asi jen že sestry a těžko když je těhotná nevadí to? předem moc děkuji.
Samice morčat pohlavně dospívají ve věku 10 týdnů. Vaše samička je tedy dospělá. Mláďata budou mít možná příbuzné rodiče, dnes tomu už nezabráníte. Neměl by to být v případě jedné generace problém. Březí samice mají větší potřebu energie, proto je vhodné zvýšit objem jádra (např. oves, ječmen, pčenice). Nedoporučuje se krmit červenou řepou. Jinak krmit stejně jako ostatní morčata.
volny.cz/...
imorce.webnode.cz/...
hobby-chov.blog.cz/...
misinovadenisa.sblog.cz/...
kralici.cz/...
morce-kamarad.websnadno.c/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.